2019. április 20., szombat - Konrád, Tivadar
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeNógrád megyei rendőrök sikere

Nógrád megyei rendőrök sikere


Kiválóan szerepeltek a Nógrád megyei rendőrök a Belügyminisztérium Országos Síversenyén - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

nogradmegyeirendoroksikere


A napokban rendezte meg a Sátoraljaújhelyi Fegyház és Börtön a Zemplén Kalandparkban a Belügyminisztérium Országos Síversenyét. A 22. alkalommal megrendezett síversenyre negyven belügyminisztériumi szervezeti egység közel 140 versenyzője adta le nevezését. A rendezvény fővédnöke dr. Pintér Sándor belügyminiszter, védnökei pedig dr. Tóth Tamás bv. vezérőrnagy, a büntetés-végrehajtás országos parancsnoka, illetve Vincze P. Márton, a Magyar Rendvédelmi Sportszövetség ügyvezető elnöke voltak.

nogradmegyeirendoroksikere1


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság nevezői a korábbi évekhez hasonlóan ismételten jó eredményeket értek el. A férfi sí kategória hármas korcsoportjában Hiesz Ferenc Richárd rendőr törzsőrmester bizonyult a legeredményesebbnek - továbbá a legjobb idő birtokosaként különdíjban is részesült -, míg a férfi sí kategória negyedik korcsoportban Kristóf Szabolcs rendőr százados második, Itczés Gyula nyugalmazott rendőr őrnagy harmadik, Istók István rendőr főhadnagy ötödik, míg Környei Attila rendőr alezredes tizennyolcadik helyezést ért el.


A legidősebb korosztálynál korábbi sikereit folytatva Hrabecz Gyula nyugalmazott rendőr alezredes ezüstérmesként végzett, aki a Magyar Rendvédelmi Spotszövetség különdíjában is részesült.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24
Fotók: Sátoraljaújhelyi Fegyház és Börtön

2017-01-25

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite