2019. június 21., péntek - Alajos
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeNógrád megye – Lezárták az eljárást a rabló ellen

Lezárták a külföldi rabló ellen az eljárást


A rétsági nyomozók bíróság elé állítás javaslatával fejezték be az eljárást a külföldi férfi ellen, aki egy benzinkútról akart fizetés nélkül távozni.

rendorsegot

A Rétsági Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás és közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy külföldi állampolgár ellen.

A nyomozás adatai alapján 2014. szeptember 2-án 19 óra 20 perckor a rétsági üzemanyagtöltő állomáson a személygépkocsijába a 28 éves férfi üzemanyagot tankolt, majd a benzinkútról fizetés nélkül akart elhajtani. A cselekményét a kútkezelő észlelte, és az eltulajdonítást meg akarta akadályozni, ezért a gépkocsi elé állt, majd a jármű ajtaját kinyitotta és megfogta azt, miközben a férfi a járművel továbbhaladt és magával húzta az alkalmazottat. Ezt követően egy, a benzinkúton tartózkodó férfi is megkísérelte a tettest feltartóztatni, akit a gépkocsi vezetője a járművel elütött. Ennek következtében a gyalogos - a szakértői vélemény alapján - könnyű sérülést szenvedett.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság járőrei a bejelentést követően egy órán belül elfogták Dejtár község közelében egy földúton a gépjárművel menekülő gyanúsítottat. A rendőrök a férfit a Rétsági Rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását, melyet az ügyészség indítványára a bíróság elrendelt.

Az ügyben indult nyomozást a Rétsági Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a napokban lezárta és a nyomozás iratait a jelenleg is előzetes letartóztatásban lévő gyanúsítottal szemben bíróság elé állítás javaslattal küldte meg a Balassagyarmati Járási Ügyészségnek.

Edvin Marton koncert

hirdetés

Forrás: Police.hu/ Nógrád24

 

 

2014-09-18

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite