2019. április 26., péntek - Ervin
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeNógrád megye - Navracsics: ez már nem a 2010-es Magyarország

Választás 2014 - Navracsics: ez már nem a 2010-es Magyarország


2014-ben ez a Magyarország már nem a 2010-es, itt már működő rendszerek vannak, megvannak a feltételek ahhoz, hogy Magyarország valóban erős ország legyen - mondta a miniszterelnök-helyettes pénteken a Nógrád megyei Pásztón.
Navracsics Tibor a rezsifórumon úgy fogalmazott: "kivezettük Magyarországot Európa szégyenpadjáról", az ország nincs már túlzott deficiteljárás alatt.

Navracsics

Tartósan három százalék alatt van a költségvetési hiány, ami nem a statisztika szempontjából fontos, hanem azért, mert ha egy külföldi cég Közép-Európában beruházási helyet keres, akkor olyat fog választani, amelynek stabil a költségvetési politikája - mondta, hozzátéve: ma Magyarország költségvetési politika szempontjából Közép-Európa legstabilabb országa.

Mintegy ötszázan vettek részt a művelődési házban tartott rendezvényen, amelyen Navracsics Tibor a baloldali emberekhez is szólt, mondván, "teljes egészében tiszteletben tartja más világlátású emberek nézetét, a politikai életben is szükség van bal- és jobboldalra, sőt becsületes, a hazájáért dolgozó bal- és jobboldali nagyon jól tud együttműködni".

A miniszterelnök-helyettes kifejtette: az elmúlt huszonöt évben, ha volt olyan csoport, amelyet többször is becsaptak, az a baloldaliaké, és "Gyurcsány Ferenc újra be fogja csapni a baloldali szavazókat".

Arra kért mindenkit, nézzék meg, hogy melyik kormány mit tett értük.

Emelték a minimálbért, a közfoglalkoztatási program keretében igyekeznek mindenkinek munkát adni, a devizahiteleseken az árfolyamgáttal, a végtörlesztéssel, az ócsai lakóparkkal is próbáltak segíteni - mondta. "És lehetne sorolni az élet minden területén azokat a kérdéseket, amelyeket világnézeti hovatartozásra való tekintet nélkül minden magyar állampolgár igénybe vehetett" - folytatta, példaként említve még a megemelt minimálbért, a nyugdíjemelést vagy a családi adókedvezményt.

Ez a kormány nemzeti politikát folytat, minden magyarnak akar segíteni, ezért kér mindenkitől támogatást, hogy tudják folytatni ezt a munkát - hangsúlyozta Navracsics Tibor.

Becsó Zsolt (Fidesz) országgyűlési képviselő, a rezsifórum házigazdája is azt nevezte a választás tétjének, hogy tudják-e folytatni a megkezdett munkát.

Ez azt a lehetőséget hordozza magában, hogy belátható időn belül Nógrád megye is a Budapestet magában foglaló fejlődési pólus részévé tud válni - mondta. Másik lehetőségként pedig azt vázolta, hogy "visszahozzák a szocialistákat, akik egyszer már tönkretették ezt az országot és Nógrád megyét".

Forrás: MTI/ Nógrád24

 

 

2014-02-15

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite