2019. május 21., kedd - Konstantin
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeNógrád megye - Rendőrkézen a magánlaksértők, betörők és ittas kerékpáros

Hírek Nógrád megyéből


Rendőrkézen a magánlaksértők, betörők és ittas kerékpáros.

rendbt

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást K. Balázs 24 éves rákóczibányai, és Cs. József 18 éves salgótarjáni lakos ellen. A jelenlegi adatok szerint a két férfi 2014. július 5-én 19 óra 30 perc körüli időben egy salgótarjáni családi ház bejárati ajtaját berúgta, és az ott tartózkodó férfival, egy korábbi nézeteltérés miatt, kiabáltak. K Balázs a nála lévő boxerrel a sértettet megfenyegette, majd az eszköz nélkül, kézzel, az arcán megütötte. Ezt követően a 24 éves férfi a lakás bejárati ajtajának üvegét kitörte, és több berendezési tárgyat megrongált. A bejelentést követően a Salgótarjáni Rendőrkapitányság járőrei K. Balázst és társát a helyszínen elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. Árpád 30 éves és B. Norbert 24 éves salgótarjáni lakosok ellen. A jelenlegi adatok szerint a gyanúsítottak 2014. július 5-én 19 órakor egy salgótarjáni orvosi rendelő ajtaját befeszítették és onnan két asztali számítógépet, és egy laptopot tulajdonítottak el. A két férfit a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki.

A Pásztói Rendőrkapitányság járőrei 2014. július 5-én 19 óra 10 perc körüli időben Jobbágyi belterületén ellenőriztek egy 22 éves kerékpárral közlekedő férfit, akivel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott. A rendőrök a férfit további mintavétel céljából a rendőrkapitányságra előállították, és vele szemben eljárást kezdeményeztek.


Forrás: Police.hu/ Nógrád24

 

 

2014-07-06

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite