2019. június 24., hétfő - Iván
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeNógrád megye - Vádemelési javaslat felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás miatt

Vádemelési javaslat


Felfegyverkezve, csoportosan elkövetett önbíráskodás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást három férfi ellen a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság.

bíróság

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve, csoportosan elkövetett önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást B. Tibor 34 éves bátonyterenyei, B. Dániel László 29 éves vizslási lakos és B. Mihály 25 éves pilinyi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint gyanúsítottak, eddig ismeretlen negyedik társukkal 2013. október 5-én 17 óra körüli időben egy személygépkocsival egy bátonyterenyei ingatlan előtti területen megálltak, majd a gépjárműből magukhoz vett baseballütővel, feszítővassal, seprűnyéllel és fagerendával a ház kerítését ütlegelni kezdték. Az udvaron tartózkodó és házban lakó 30 éves férfit közben hangosan kiabálva felszólították, hogy a házból költözzön el. B. Tibor az udvarra bement és a kezében lévő seprűnyéllel a 30 éves férfit egy alkalommal megütötte, majd egy riasztó pisztollyal a levegőbe lőtt.

A három férfit a rendőrök rövid időn belül elfogták, negyedik társuk a helyszínről elmenekült. B. Tibort, B. Dániel Lászlót és B. Mihályt a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. B. Tibor előzetes letartóztatását a bíróság elrendelte.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az eljárást a napokban befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal a Salgótarjáni Járási Ügyészségnek megküldte.

Forrás: Police.hu/ Nógrád24

 

 

 

2014-02-01

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite