2021. szeptember 28., kedd - Vencel
Keresés a tartalomban

RobbieWilliams Idén szeptemberben dobja piacra saját férfiruha kollekcióját Robbie Williams brit énekes.

nőimunka Skót kutatók azt javasolják, hogy egy vérteszt segítségével állapítsák meg, milyen gyorsan ketyeg valójában a nők biológiai órája, a hormonteszt azt is megjósolhatja, mennyi ideig lehet még termékeny egy nő.

Női vonal - 2011.08.04

zumba Egyre többet hallhatjuk azt a szót, hogy zumba. De mit is takar ez valójában? Meghódította már a világot és Magyarországot is. Többen és többen szeretnek bele a mozgásnak ebbe a szórakoztató formájába.

csók Hetente egyszer sem csókolja meg egymást a brit házaspárok ötöde, a szigetországban Kelet-Anglia lakosai a legcsókosabbak - ilyen információkkal szolgál az a felmérés, amelyet a Brit Szívalapítvány végeztetett.

szoptatasvilagnapjaAz a baba, akit emlőből tápláltak, kevésbé lesz beteges, mivel az anyatejben lévő anyagok erősítik a pici immunrendszerét.

sminkGyümölcsillatú szájfény, parfümök, ajakrúzs, arcradír és sminklemosó, de sorolhatnánk napestig a különböző kencéket, amelyek a nőket frissé, üdévé és illatossá varázsolják. Nem is gondolnánk, hogy egy ibolya illatú parfüm története már másfél évszázadra tekint vissza, és hozzájárult ahhoz, hogy a nők anyagilag is függetlenné válhassanak.

nőolvas A statisztikák szerint a nők többet olvasnak férfitársaiknál. A miértre a Feltrinelli olasz könyvkiadó keresett és talált választ.

Női vonal - 2011.03.08

Top 10 NőA listán szerepel magyar származású írónő, milliárdos üzletasszony, női jogvédő és egy sportoló is, akiről sokáig az a hír járta, hogy valójában nem is a gyengébbik nem tagja.

Női vonal - 2011.03.08

noknapjaMinden Hölgy olvasónknak szeretetteljes boldog Nőnapot kívánunk!

Női vonal - 2011.02.24

kismamaAz elmúlt két évtized során több mint 50 százalékkal nőtt azoknak a nőknek a száma, akik harmincéves koruk után vállaltak először gyermeket Nagy-Britanniában. Ennek okai, hogy a nők inkább a karrierjükre koncentrálnak, és csak megfelelő anyagi körülmények elérése után szülnek.

1 2 3 4
Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite