2021. szeptember 28., kedd - Vencel
Keresés a tartalomban

baba01A gyermek szaglórendszerét fizikailag is alakíthatja, hogy az anya mit eszik és iszik terhessége alatt - ismertetette szerdán amerikai kutatók egérkísérletekre alapozott megállapítását a The Daily Telegraph brit napilap online kiadása.

anyaGyermekük születését követően néhány héten belül megnagyobbodik a nők agya - derítették ki amerikai kutatók.

ikrekAz ikrek már az anyaméhben érzékelik, kitapogatják és simogatják egymást, képesek különbséget tenni önmaguk, az anya hasfala és testvérük között - számoltak be felfedezésükről olasz kutatók.

kismamaAz év végéig befejezik a jogszabály-előkészítési munkát az otthon szüléssel kapcsolatban - közölte az egészségügyért felelős államtitkár.

kismamaHárom egészséges baba született abban a kísérleti tanulmányban, melyben a megtermékenyített petesejtek valamennyi kromoszómáját átvizsgálták genetikai teszttel, mielőtt beültették volna azokat az anyaméhbe.

kismamaA fideszes politikus azt mondta a Parlament előtt demonstrálóknak, nagy tisztelettel adózik Geréb Ágnes munkája előtt, és még a Gyorskocsi utcában is meglátogatta az őrizetbe vett szülész-nőgyógyászt.

Női vonal - 2010.10.03

rozsaszinlanchidSzámos közéleti személyiség, művészek, politikusok, orvosok és Olivia Newton John amerikai énekesnő részvételével vette kezdetét a mellrák elleni séta szombaton a rózsaszínre kivilágított Lánchídon Budapesten.

tornaA változás kora utáni időszakban végzett fizikai tevékenység jelentősen csökkenti az emlőrák kifejlődésének kockázatát. Csaknem százezer nő vizsgálata alapján készült tanulmány eredményeit az American Journal of Public Health közölte.

kismamaA genetikai tényezőktől függetlenül nagyobb súlyú gyermekei születnek azoknak a kismamáknak, akik a terhesség alatt a kívánatosnál jobban meghíznak

Női vonal - 2010.08.03

anyaFeltámasztaná a Fidesz a fővárosban az anyavédelmet, hogy a krízisterhesek ismét magas szintű ellátást kaphassanak. Az új intézmény egy lenne a tervezett egészségügyi holding tucatnyi tagja közül. Mindez évente 6-10 milliárd forintos megtakarítást hozna Budapestnek.

1 2 3 4
Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite