2021. szeptember 24., péntek - Gellért
Keresés a tartalomban
Női vonal - 2010.08.01

szoptatasvilagnapjaTöbb civil szervezet készült ma programokkal, előadásokkal a szoptatás népszerűsítése érdekében. Ennek kapcsán indítunk sorozatot a szoptatásról, a szoptatás művészetéről.

Komment
kismamaHétfőn ismét az a hír borzolta a kedélyeket, hogy egy újszülöttet oxigénhiányos állapotban kellett kórházba szállítani egy otthonszülésről. A szülő nő megtagadta az orvosi segítséget, a mentők által kihívott rendőrök sem jutottak be a lakásba. Az MTI úgy tudja, hogy a szülésnél Geréb Ágnes is jelen volt, aki az otthonszülés prominens képviselője.

nőimunkaMagyarország az utolsók között van a nők foglalkoztatását tekintve írja a szombati Népszabadság az OECD nők helyzetével foglalkozó, friss jelentését ismertetve. Egyre kevesebb gyereket szülnek és egyre többet dolgoznak a nők legalábbis az iparilag fejlett államokban, az OECD-országokban. A szervezet most kiadott jelentése szerint szinte mindenhol csökken a gyerekszám.

ONJAz Olivia Newton John nevével fémjelzett önvizsgálati párnácska a mellre téve tapintás útján a legapróbb elváltozást is segít felfedezni már a legkorábbi stádiumban. A tudatos, egészséges életmód fontosságát hangsúlyozta szerdán Olivia Newton John egy mellrák megelőzésével foglalkozó budapesti sajtóbeszélgetésen, amelyen bemutattak egy új önvizsgálati eszközt is.

Női vonal - 2010.03.10

A NŐSokan és sok féle szerepet tulajdonítanak ennek az egyszerű két betűs szónak. Nézzük csak kicsit át. Kezdetben ott van a lányom, a lányunokám, az osztálytársnőm, a barátnőm. Később, a barátnő szó kicsit más értelmezést kap. A meghódítható, a meghódítandó, a meghódított.

1 2 3 4
Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite