2019. március 19., kedd - József
Keresés a tartalomban
ItthonNyílt levelet írt Orbán Viktornak egy rendőr őrnagy

Nyílt levelet írt Orbán Viktornak egy rendőr őrnagy


levélA felháborodott egyenruhás a Facebookon adott hangot véleményének, és azt üzeni Orbán Viktornak: jó lenne, ha felébredne és kicsit körbenézne.


"Ha esetleg nem mondták Önnek, a rendőrség éppen a bányászbéka segge alól tekint fel a valóságra" - írja egy rendőr őrnagy a miniszterelnöknek szánt nyílt levelében.


Bajusz Ferenc rendőr őrnagy szerint mindenkitől csak elvonják a pénzeket, csak a miniszterelnök terrorelhárítási legényeinek jut minden, ami szemnek-szájnak ingere. A felháborodott egyenruhás hangsúlyozza: a rendőrség éppen a bányászbéka segge alól tekint fel a valóságra. Mint írja, semmire sincs pénz, de még papírra, wc-papírra, tolmácsra, szakértőre se, ezzel szemben a TEK (Terrorelhárítási Központ) nevű "semmirekellő társaság" Q7-es Audikkal furikázik. Az őrnagy szerint vérlázító, amit művelnek.


Bajusz Ferenc levelében említést tesz arról is, hogy a helyi szerveknél az őrmesterek 80-100 ezer forintot keresnek, amiért elvárják, hogy frissek, fittek, műveltek, pihentek és mindig hadrafoghatók legyenek. Kitér arra is, hogy a TEK-nél ugyanez az őrmester annyit keres, mint a helyi szervnél egy alezredes alosztályvezető, közben pedig semmit sem csinál. Felhívja a miniszterelnök figyelmét arra, ne feledje, ezek az emberek közülük mentek oda, és elmesélik, hogy egész nap sportolnak, uszodába járnak és lézengenek. Mint írja: hiába akarják befogni a szájukat, hogy mennyire titkos a tevékenységük.

 

Forrás:Hírszerző/FH/HÍR PORT24

2011-04-06

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite