2019. május 25., szombat - Orbán
Keresés a tartalomban
ItthonNyilvános pornó az Andrássyn

Nyilvános pornó az Andrássyn

Újabb, Budapest közterületein forgatott pornófilmek kerültek fel az internetre, a nyílt utcán készült felvételek készítői ellen a hatóságok tehetetlenek.

plusztizennyolc

Az érvényben lévő jogszabályok alapján ugyanis csak tettenérés esetén vonhatják felelősségre a szexfilmek készítőit, és úgy tűnik, a kormány figyelmét is elkerülte mindez, mivel nem szigorítottak a meglehetősen hézagos szabályozáson. Így egyre-másra tűnnek fel a közismert budapesti utcák, terek, nevezetességek szexvideókban.

Most épp egy az Andrássy úton forgatott felnőttfilm került fel az internetre. A videóban meztelen lány mászik négykézláb az Andrássy út járdáján. Hölgy kísérője fekete latexruhát ad rá, de a nő keblei továbbra is fedetlenül maradnak.

Más országban ezt nem lehetne megcsinálni! Néhány percen belül elvinné az egész stábot a rendőrség. -vélekedett Kovács István, azaz Kovi, a pornórendező a videóról. A pornófilmek magyar szakértője elítéli az utcai sexfilmeket. Kovi szerint azért forgatnak Budapesten a műfaj képviselői, mert a város európai színvonalú, ugyanakkor a felvételek tanúsága szerint a hatóságok ügyet sem vetnek rá.

A közterület-felügyelet kommunikációs osztálya szerint nem erről van szó.

„Csak tettenérés esetén tudunk eljárni a szabálysértőkkel szemben, a közerkölcs megszegése okán, vagy, mert a stábnak nincs közterület-használati engedélye. Feljelentésre akkor is van mód, de ez akkor célravezető, ha bizonyítani lehet az esemény idejét, helyszínét, résztvevőit" - tudatta a felügyelet sajtóosztálya.

 

Forrás: Blikk/HÍR PORT24

 

2011-06-10

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite