2019. április 18., csütörtök - Andrea
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeNyugdíjas találkozó Salgótarjánban

Nyugdíjas találkozó Salgótarjánban


A rendőr-főkapitányság rendezett a napokban találkozót a nyugállományú tagjai részére.

nyugdijastalalkozosalgotarjanban

Fotó: police.hu


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a napokban rendezte meg nyugdíjas találkozóját a salgótarjáni Tarján Vendéglőben. Közel hatvan fő vett részt a rendezvényen, melyet Pintérné Végh Katalin, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatának csoportvezetője nyitott meg, majd Nyerges Péter nyugalmazott rendőr alezredes tartotta meg a Nyugdíjas Bizottság éves beszámolóját. Ezt követően Noskó Zsolt címzetes rendőr őrnagy, a rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának szakembere számolt be a volt kollégáknak az új internetes bűncselekmények jellemzőiről, valamint az idős sértettek sérelmére elkövetett csalás, trükkös lopás, zseblopás áldozattá válásának megelőzésének lehetőségeiről. A szakember kérte, hogy szépkorú ismerőseiknek mondják el az ott hallottakat és hívják fel figyelmüket ezekre a veszélyekre:


- Egészséges gyanakvással kezeljék, ha idegenek keresik fel őket, legyenek elővigyázatosak!
- Ne adjanak meg telefonszámot, lakcímet, vagy személyes adatokat nem biztonságos honlapokon, közösségi oldalakon, mert adataival visszaélhetnek!


Ezt követően Vojtkovszki Attila rendőr főtörzszászlós mutatta be a gyermekek, diákok körében is nagy sikert aratott, a baleset-megelőzési oktatás új módszereként alkalmazott Ubtech Alpha Pro 1 oktatórobotot, mely az idősek tetszését is azonnal elnyerte.


A jó hangulatú találkozót a megjelentek kötetlen beszélgetéssel és a zenés esten szórakozással zárták.

 

Forrás: POLICE

2017-10-17

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite