2019. június 19., szerda - Gyárfás
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeOLÁH GERGŐ a 2012-es X Faktor nyertese!

OLÁH GERGŐ az 2012-es X Faktor nyertese!


Antal Timi vagy Oláh Gergő? Oláh Gergő vagy Antal Timi? Ez volt a ma este nagy kérdése. A szavazás aránya percről percre változott! De a végeredmény hirdetésnél, Ördög Nóri, Oláh Gergőt hirdette ki a verseny győztesének!

olahgergoimage2

Kedvenc dal
Seal, és az It's a man's world, a férfiak világáról énekelt tehát az a fiatal előadó, aki mentora, Geszti Péter szerint úgy érkezett a műsorba, hogy batyujában nem volt más, mint a reménye és a tehetsége. Ez a két tényező volt azonban az a titok, ami az egykori közmunkást az országos ismertségig juttatta. És ezek jelentik számára a belépőt egy olyan világba, amiről eddig csak álmodozott. A „suhancból" férfi lett az X-Faktorban, joggal énekli most Oláh Gergő Seal dalát.
„Egyszerűen nagyszerű volt" - mondta könnyes szemmel Keresztes Ildikó, aki azt tanácsolta Gergőnek, maradjon mindig ilyen. Nagy Feró elhitte neki, hogy ez a kedvenc dala, Malek Miklós pedig kijelentette: mindegy mi lesz a verseny kimenetele, Gergő biztosan nyertes ebben a szakmában.

Őrizd az álmod!
A második körben olyan partnerekkel énekelnek a finalisták, akik mellett igazán átérezhetik, mekkora súlya van a ma estének. Így elsőként Oláh Gergő Vastag Csabával adta elő az egykori X-Faktor győztes Őrizd az Álmod című dalát.

A győztes dalát elsőként, a kifejezetten a finalistáknak írt Törj Ki a Csendből című számot először Oláh Gergő énekelte el az X-Faktor színpadán. Ezzel történelmet írt, hiszen ez a dal most debütált először a nagyközönség előtt. „Szupersztár született Magyarországra" - értékelte Gergő produkcióját Nagy Feró. „Igazi énekes lettél, ez a dal a tiéd volt" - tette hozzá Keresztes Ildikó, míg Malek Miklós azt érezte, mindent beleadott a srác, és őszinte volt.

Forrás:RTL KLUB/Zene.hu/HÍR PORT24

Foró: RTL KLUB

 

 

2012-12-16

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite