2019. május 27., hétfő - Hella
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeOláh Gergő a legjobb háromba, az X-Faktortól Szabó Dávid búcsúzott

Oláh Gergő a legjobb háromba, az X-Faktortól Szabó Dávid búcsúzott


Utolsó előtti döntőjéhez érkezett az X-Faktor harmadik szériája, ma este ugyanis már a legjobb három közé jutás  volt a tét. Oláh Gergő és Antal Timi párbaj nélkül jutott be a legjobb háromba, Csobot Adél és Szabó Dávid párbajozott végül borítéknyitásra került a sor, amely alapján a versenytől  búcsúzott Szabó Dávid, így a negyedik helyen végzett.

olahgergo9eloshow_1

Fotó: RTL KLUB/Bársony Bence


Oláh Gergőt múlt héten nem dicsérték meg annyira, mint korábban. Bár a torka is fájt, de talán - mint fogalmazott - egy kicsit el is felejtette, miért jött a műsorba. Ráadásul családja is nagyon hiányzott neki, ezért mentora, Geszti Péter mikulásjelmezbe bújtatva „gyermekét" hazaküldte gyermekeihez, akiknek nem csak ajándékot vitt, de újra apjukká válva játszhatott is velük egy kicsit.


A verseny minden bizonnyal egyik legjobb énekese Dés László és Berki Tamás Tartozom című szerzeményével kezdte a ma esti megmérettetést. Előadása közben saját magát kísérte zongorán. Ezzel mind a négy mentort levette a lábáról. Nem is nagyon lehet ragozni ezt, Gergő visszatért, ma este biztos nem eshet ki!


Oláh Gergő második produkciója Queen Don't Stop Me Now című nagysikerű slágere volt, amelyet Geszi Péter úgy konferált fel, hogy „Zeneileg is, énekesileg is, emberileg is ki kell érdemelni, hogy valaki előadhassa a Queen Don't Stop Me Now című slágerét. Oláh Gergő második produkciója volt az egész világon ismert dal, amit a világ legjobbjai adtak már elő a világ számos színpadán.


„Fantasztikusan énekelsz, tele volt energiával" - értékelte Keresztes Ildikó, aki viszont érezte a ma este nyomását Gergőn is. Nagy Feró szintén nagyon izgult a srácért, főleg az elején, amikor még szerinte hiányzott produkciójából az erő. Malek Miklósnak - aki eleinte froclizta kicsit Gesztit - szimplán nagyon tetszett az előadás.

 

A párbajt szabó Dávid kezdte Kasza Tibor Valahol című szerzeményével. A folytatásban Csobot Adél énekelt. Az értékelést Geszti Péter kezdte, aki azt mondta: mindkét énekest nagyon szereti, kedves embereknek tartja őket, de azt érzi, szakmai értelemben Dávid jóval előrébb tart. Természetesen saját énekesét juttatná tovább. Malek Miklós szívét mindkét párbajdal eltalálta. Azt ő is elismerte, hogy Dávid előrébb tart szakmailag, de Adélban szerinte nagyon x-faktor van, ezért őt juttatja tovább.

Keresztes Ildikó szerint mindketten nagyon jól énekeltek most. A színész-énekesnő mérleget vont a két előadó között, mely azt mutatta, Adél érdekesebb jelenség, Dávid pedig profibb. A szívére nem tud hallgatni, csak arra, ki tart szalmailag előbbre, és ez Dávid. Nagy Feró úgy érezte, két angol keringő versenyzett egymással. Kijelentette: nem akar és nem tud dönteni, és a döntésével nem ért egyet. Szerinte Dávidnak kell hazamenni, ezzel a nézők kezébe adta az énekesek sorsát.

Ördög Nóra bontotta ki a borítékot, mely a végeredményt rejtette. Eszerint a 2012-es X-Faktorban a negyedik helyen végzett, a finálé hétvége előtt búcsúzik a versenytől szabó Dávid. Jövő szombaton tehát Oláh Gergő, Antal Timi és Csobot Adél küzd majd a vasárnapi, végső döntőbe jutásért.

 

Forrás: Zene.hu/HÍR PORT24

 

2012-12-08

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite