2019. április 18., csütörtök - Andrea
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeOLÁH GERGŐ az X Faktor fináléjában!

OLÁH GERGŐ az X Faktor fináléjában!


Ma három produkcióban is bizonyított Oláh Gergő. Megérdemelten jutott be a 2012-es X Faktor fináléba! De ne feledjük még van egy lépés ahhoz, hogy egy Nógrád megyei fiatalember álma megvalósulhasson. Most mi dönthetünk, tegyük is meg. Segítsünk egy álom megvalósításában.

olahgergo8show2

A következő énekesről három dolog ragadt meg mentorában, Geszti Péterben az első találkozáskor: árad belőle egyfajta zenei tehetség, magával ragadja az embert amikor énekel, úgy hívják Oláh Gergő! A fiatal családapának az adja most a legnagyobb erőt, hogy érzi, a családján kívül mentora és egykori csapattársai, az előző adásban búcsúzott Szabó Dávid és Fehér Zoli is őszintén azt akarják: ő nyerje meg a versenyt. Gergőtől most újra hallhattuk Stevie Wonder Part Time Lover című slágerét.

A folytatásban Geszti Péter versenyzője, Oláh Gergő a Back II Black énekesével, Bebével adta elő a csapat Te Vagy Az Akit A Legjobban című slágerét.

Ahogy Antal Timinek, úgy Oláh Gergőnek sem kellett párbajoznia a döntők során. Ezért nem is adhatta elő Michael Jackson Billie Jean című slágerét, amire most végre lehetősége nyílt. Szegényebbek lettünk volna tőle, ha nem halljuk...

„Égett a tűt, és rázott a hideg. (...)Iszonyú jó volt" - értékelte Keresztes Ildikó. „Az X-Faktor egyik nagy eredménye vagy te" - tette hozzá Nagy Feró. Malek Miklós szerint jó, hogy nem párbajozott ezzel a dallal Gergő, mert az ellenfelei komoly gondban lettek volna.

Ne feledjük most mindenről, csak mi nézők dönthetünk. Ha szeretné hogy Oláh Gergő legyen a 2012-es X Faktor győztese, akkor most segítsük Gergőt a szavazatainkkal.

SMS: 1799 Gergő
Telefon: 06 91 334 334 kód 09

Forrás:RTL KLUB/ZENE.HU/HÍR PORT24

Fotó: Bársony Bence

 

 

2012-12-15

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite