2019. augusztus 21., szerda - Sámuel
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeOláh Gergő ismét nagyot robbantott a 6-ik elő adásban

Oláh Gergő ismét nagyot robbantott a 6-ik elő adásban


Az X Faktor első szériájának győztese nyitotta a hatodik élő show-t. Vastag Csaba mint sztárfellépő szerepelt azon a színpadon, amelyen 2 ével ezelőtt győzni tudott.

olahgergo5show1

A versenyt a Like csapat nyitotta. Nagy Feró mentorálltjai a Jóbarátok sorozat főcímdalával készült erre az estére.

Másodikként a kétszeres párbaj győztes Stone énekelt, de most nem győzte meg a mentorokat.

Szabó Dávid, Bereczki Zoltán dalával szállt versenybe. Malek Miklós azt mondta, olyan volt, mintha Dávid és a dal kétfelé ment volna.

Antal Timi az idei X-Faktor női favoritja. Mentora, Malek Miklós ezúttal ismét a díva szerepét bízta rá, és jól tette.

Zámbó Krisztián ezúttal Gáspár Laci Hagyd Meg Nekem a Dalt című slágerével próbálkozhatott. Malek Miklós szerint ez jobb volt, mint legutóbb, de még mindig kevésnek találta az X-Faktor színpadára. Nagy Feró a dalválasztást kritizálta, Geszti szerint ugyanakkor jobban tudja tolni a magyar dalokat, mint az angol nyelvűeket. Egyetértett viszont Malekkal abban, hogy ez még mindig kevés volt.

Csobot Adél Malek Miklóssal ezúttal olyan dalt választottak, ami hangtechnikailag kihívást jelentett a lánynak, a koreográfiát tekintve pedig szexibb volt, mint eddig bármelyik produkciója.

Oláh Gergő ezen a héten nemcsak családjáért és természetesen a közönségért, hanem a barátjáért, Fehér Zoliért is énekelt!

A „nyers őstehetsége" ismét lenyűgözte Keresztest, aki már csak arra kíváncsi, mit kezdene vajon egy rocknótával Gergő? Nagy Feró a produkcióra és az énekre ötöst adott, de az nem tetszett neki, hogy az énekes egyre inkább a funky útját járja. Malek Miklós szerint is nagyszerűen működik minden, amit Gergő csinál a színpadon, de ő is kíváncsi arra, mit tud még!

A mai este két párbajozója a LIKE és Szabó Dávid volt. Két nagyszerű produkció után a mentorok Szabó Dávidot jutatták tovább.

Forrás:RTL KLUB/HÍR PORT24

fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

 

 

2012-11-17

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite