2019. május 21., kedd - Konstantin
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeOláh Gergő nagyszerűen vette az akadályt - videoval

Oláh Gergő nagyszerűen vette az akadályt


A múlt heti kritikák után, a ma esti élő show-ban Oláh Gergő ismét felrobbantotta a stúdiót. A mentorok csak nehezen tudták túlharsogni a szűnni nem akaró tapsot.

olahgergo5show1

„Múlt héten felrobbant tőle a ház, noha ez nem először történt meg" - konferálta fel mentoráltját Geszti Péter. Pedig múlt héten először nem minden zsűritagnak tetszett Oláh Gergő produkciója. Keresztes Ildikó például úgy érezte, küzd a dallal. Gergő talán abban a pillanatban érezte meg, hogy ebben a show-ban bizony negatív kritikákat is hallhat az ember, és talán nem minden tarthat örökké. Kedvét persze ez sem szegte a szerény, de rendkívül pozitív hozzáállású és pozitív kisugárzású fiúnak, aki ezúttal is remekül énekelt.

Annyira, hogy a közönség nem is akarta szóhoz juttatni a zsűri tagjait. Malek Miklós szerint az akusztikus produkció új oldalát mutatta meg Gergőnek, Keresztes pedig azt mondta: sokkal őszintébb volt, mint múlt héten. Nagy Feró azt értékelte, hogy bár mindig többet várnak attól, aki jó, és ezt mindig hozza Gergő.

Az adás végén ismételten hárman álltak a színpadon. Nagy Feró mentorálltjai a LIKE, Keresztes Ildikó mentorálltja Stone és Geszti Péter mentorálltja Fehér Zoltán. A párbaj két résztvevője Stone és Fehér Zoltán volt. Előbbi már másodszor, míg utóbbi harmadszor párbajozott.

A párbaj dalok elhangzása után a mentorok Fehér Zoltánt küldték haza.

Forrás:RTL KLUB/HÍR PORT24

 

 

2012-11-10

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite