2020. szeptember 25., péntek - Eufrozina
Keresés a tartalomban
ProgramajánlóOnline közvetítések az A38 hajó koncertjeiről

Online közvetítések az A38 hajó koncertjeiről


Az idén tízéves A38 állóhajó internetes koncertközvetítéseket ad hétfőtől vasárnapig a Ustream online videomegosztó és élőadás-szolgáltatóval közösen.

a38hajo-rockbook


Egy hét alatt hat zenekar fellépését közvetítik élőben, négy koncertet pedig felvételről, HD-minőségben, sztereó hanggal. Az adás március 18-án 20 órakor kezdődik az izlandi dzsesszfunk együttes, a Samúel Jón Samúelsson Big Band, illetve a magyar Bass Loco koncertjével - közölték a szervezők az MTI-vel.


A tájékoztatás szerint a hét nap alatt az A38 Ustream-csatornája folyamatosan üzemel, a koncerteket naponta háromszor ismétlik, de lesznek beharangozók és összefoglalók is. A közvetítéssorozat egyfajta "tesztadás", hogy előkészítse az A38 hajó koncertjeinek későbbi folyamatos, élő internetes közvetítését.

A 2003-ban indult, a Lonely Planet útikönyvkiadó szavazásán tavaly avilág legjobb klubjának választott A38 hajó koncertjei évek óta napi rendszerességgel jelen vannak a televíziók műsorán.


Az egyhetes Ustream-sorozatban kedden a Movits! (felvételről), szerdán az All Mankind és a Schmidt (mindkettő élő), 21-én a Soley (felvételről), 22-én a Hurra Torpedo (felvételről), 23-án a Kéknyúl Hammond Band (felvételről), végül 24-én, vasárnap Elsa Valle és a Septeto Internacional (mindkettő élő) koncertje lesz látható és hallható.


Minden közvetítés ötkamerás 720p HD-minőségű adás lesz sztereó hanggal, a közlemény szerint hozzáférhető lesz mobil eszközökre optimalizált verzió is. Az adások az A38 hajó Ustream csatornáján (http://www.ustream.tv/a38), illetve a Ustream mobil operációs rendszerekre (iOS, Android) fejlesztett, díjtalanul letölthető applikációin tekinthetők meg.


Forrás:MTI/HIR PORT24

 

2013-03-18

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite