2019. április 20., szombat - Konrád, Tivadar
Keresés a tartalomban
BulvárÖngyilkosságot kísérelt meg Győzike

Öngyilkosságot kísérelt meg Győzike


Győzi nem bírta tovább. A Belevaló műsorvezetője saját elmondása szerint két hete begyógyszerezte magát a salgótarjáni otthonában. Vajon mi vezetett idáig - hiszen házassága köztudottan nagyon jó, és anyagi gondjai sem okozhatták az elhatározását.

Győzike


"Besokalltam. Lehet az ember bármilyen gazdag, ha lelkileg üres, és senki nem szereti. 12-13 darab nyugtatót vettem be, aztán lepihentem. A feleségem hazajött, és látta, hogy nagy a baj. Bevittek a kórházba, majd kimosták a gyomromat" - vallotta a műsorvezető.


Néhányan állítják, azért jutott Győzi idáig, mert komoly válságba került a házassága feleségével, Beával. "Valóban nem túl jó a kapcsolatom most Beával. Amikor leültünk beszélgetni, és azt kérdezte, hol van az az erős férfi, akibe beleszeretett, arra kértem, hogy ne éljen tovább velem. Beteg vagyok. Amikor rám tör a pánikroham, félek kimenni még az utcára is. A szüleim szerint azért akartam öngyilkos lenni, mert nem főműsoridőben szerepelek. De ez nem igaz. Az igazi ok az, hogy mindent tönkretettem magam körül csak azért, hogy sikeres legyek. Elfordultak tőlem a szeretteim. Már a saját édesapám is olyanokat mond, hogy nem szeret. A gyerekeknek mindent elmondtam. Annyira féltenek, hogy a történtek óta még velem alszanak" - vallotta Győzi a Blikknek.


Az RTL Klub megerősítette Gáspár Győző öngyilkossági kísérletét, és most igyekeznek segíteni munkatársuk talpraállását.

 

Forrás: Blikk/HÍR PORT24

2011-04-20

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite