2019. augusztus 19., hétfő - Huba
Keresés a tartalomban
ItthonOrbán: elszámoltatjuk a politikusokat is

Orbán: elszámoltatjuk a politikusokat is


Orbán Viktor3Korrupcióellenes munkacsoportot hoz létre a kormány - közölte a miniszterelnök az egyik közösségi portálon.


Mindannyian azt akarjuk, hogy Magyarországon ne lehessen többé visszaélni a hatalommal, ne lehessen kibújni a törvények alól - írta Facebook-bejegyzésében Orbán Viktor miniszterelnök hétfő reggel.


Az államadósság elleni küzdelmünkben kulcsszerepe lesz annak is, hogy számon kérjük azoknak a politikusoknak a felelősségét, akik ezt az elképesztő adósságot az ország nyakába varrták - fogalmazott a kormányfő az elszámoltatás témakörében közzétett írásban.
Orbán Viktor emlékeztetett: „az elszámoltatás során a napokban újabb ügy került felszínre: egy moszkvai ingatlaneladás; s folyamatban van a sukorói panama fölgöngyölítése is. „Mint törvénytisztelő ember és a jogállam iránt elkötelezett politikus", arra kéri az embereket, adjanak időt az igazságszolgáltatásnak, hogy megnyugtató módon lehessen lezárni a múltat. Majd hozzátette: a legszövevényesebb ügyek kivizsgálására is rendelkezésre állnak az eszközök.


A megújulás azt is jelenti, hogy Magyarország nem lehet a jövőben olyan következmények nélküli ország, mint az elmúlt nyolc évben volt - rögzíti a közösségi portálon Orbán Viktor.


Az elszámoltatás felgyorsításának érdekében a parlament megerősítette az ügyészséget, amely így új, korrupcióellenes munkacsoportot hoz létre.


Forrás: MTI/HÍR PORT24

2011-02-28

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite