2019. augusztus 20., kedd - István
Keresés a tartalomban
ItthonOrbán: a mai oxigénpalack nélküli csúcstámadás sikerült

Orbán: a mai oxigénpalack nélküli csúcstámadás sikerült


A magyarok ma rendszert buktattak és egy új rendszer alapítottak meg, a nemzeti együttműködés rendszerét - mondta a Vörösmarty téren a Fidesz elnöke. Magyarok határon innen és túl, örömmel jelentem, hogy a mai csúcstámadást, a mai oxigénpalack nélküli csúcstámadás sikerült a Fidesz-KDNP a parlamenti mandátumok 68% megszerezte - mondta Orbán Viktor a Fidesz elnöke a Vörösmarty téren.

fid


Magyarország megerősítette a demokrácia iránti elkötelezettségét. Köszönet minden magyar embernek, de különösen köszönet azoknak, akik nyolc éven keresztül kitartottak mellettünk - értékelte a 2010-es választások eredményét Orbán Viktor.


A csúcsra ugyan a mai napon Magyarország ért fel minden polgárával együtt, de a nyolc éve kitartók vittek minket előre és ők tűzték ki a csúcsra a zászlót. Orbán Viktor szerint egy európai ország csúcsot állított fel, pedig az elmúlt 8 évben csak kritikát és lesajnálást kapott, de ma egy új csúcs született, ami egy magyar világsiker - tette hozzá.

A szabad világ országai elszoktak attól, hogy a versenyző pártokra épülő demokráciában lehet olyan egységet teremteni, mint amit ma a magyar állampolgárok értek el. Ma forradalom történt a szavazófülkékben. Ma a magyarok bebizonyították, van értelme a demokráciának, van értelme hinni benne, mert demokratikus keretek között olyan nagy változást tudunk végbevinni, mint régen csak a forradalmak tudtak - elemezte a választások eredményét Orbán Viktor.


Rendszert csak megbuktatni lehet, megdönteni és újat alapítani helyette. A magyarok ma rendszert buktattak és világra szóló sikert értek el és megbuktatták a hatalommal visszaélő oligarchák rendszerét - vélekedett Orbán Viktor.

Orbán szerint két hete elkezdtünk egy mondatot, ma pontot, felkiáltójelet tettünk a végére: Magyarországon az emberek ereje legyőzte az oligarchákat, átléptük a saját árnyékunkat, ma mi vagyunk a szabad világ bajnokai.


Orbán Viktor szerint mától Magyarországon a nemzeti együttműködés lesz a legfontosabb.
A nemzeti együttműködés megalapított rendszere új szabályok szerint működik majd, amit a polgárok már évek óta követelnek.


A magánhatalmat építő politika leáldozott és nem fogjuk hagyni, hogy még egyszer visszatérjen. A győztesnek nem igaza van, hanem feladata. Magyarország ma világraszóló győzelmet aratott, most az a feladatunk, hogy megkezdjük az ország újjáépítését - zárta beszédét a Vörösmarty téren a Fidesz elnöke.

 

2010-04-25

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite