2019. március 26., kedd - Irén
Keresés a tartalomban
Választás 2010Orbán: életem legnagyobb feladata előtt állok

Orbán: életem legnagyobb feladata előtt állok


ov01A Fidesz elnöke a párt választási központjában azt mondta: a magyarok a mai napon ismét felemelték a fejüket és ítéletet mondtak egy korszak felett, és ezért Orbán Viktor köszöntet mondott. Az első szavam a köszöneté: "köszönjük szépen, soha ennyien nem dolgoztak, szorítottak és nem imádkoztak Magyarországon, mint ebben a választási kampányban. Gratulálok ehhez a nagyszerű történelmi eredményhez, ami egy elsöprő sikert eredményezett. Ez a győzelem nem a Fideszé, az önöké, Magyarországé" - értékelte a választás eredményét Orbán Viktor.


A magyar polgárok a mai napon elkezdtek írni egy mondatot, mint 1956-ban vagy 1990-ben: a magyarok a mai napon ismét felemelték a fejüket és ítéletet mondtak egy korszak felett - mondta a Fidesz elnöke.
Orbán szerint a "mai napon Magyarország polgárai leadták a szavazatokat magukra, a saját életükre, jövőjükre. Leadták a szavazatukat és győztek, legyőzték a reménytelenséget. A mai napon Magyarország polgárai megmutatták, hogy Magyarország egységes, van benne erő, nagy dolgokra képes, rendet és biztonságot akar."


Magyarország polgárai megmutatták a világnak, hogy ismét jó magyarnak lenn - mondta Orbán Viktor. Örömmel mondom önöknek és az egész világnak, hogy Magyarország emelt fővel tért vissza a történelem utcáira. Van azonban előttünk egy feladat, ami az, hogy együtt mutassuk meg a világnak, hogy nem egyszeri fellángolás volt az, ami történt: tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy a mai év is bevonuljon a magyar nemzet történelmi dátumai közé -tette hozzá a Fidesz elnöke.
Minden idegszálammal érezem, hogy életem legnagyobb feladata előtt állok, de azt is tudom, hogy ez a feladat megoldható. De ehhez szükségem lesz önökre, minden magyar emberre - mondta a választás eredményét értékelve Orbán Viktor.

2010-04-12

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite