2019. április 19., péntek - Emma
Keresés a tartalomban
BulvárOrbánhoz fordult Daróczi édesanyja

Orbánhoz fordult Daróczi édesanyja


Levélben fordult Orbán Viktor miniszterelnökhöz Daróczi Dávid volt kormányszóvivő gyászoló édesanyja. Ica néni továbbra sem hisz abban, hogy fia önkezével vetett véget az életének, ezért újabb nyomozás elrendelését szeretné elérni.

Daróczi anyuka


Mint a Napi Ásznak mondta, fia halála után maga kezdett nyomozásba, s szilárd meggyőződése, hogy Daróczi Dávid halálát idegenkezűség okozta. Azonban hiába fordultbizonyítékaival öt különböző rendőrkapitánysághoz, Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnökhöz és Sólyom László korábbi köztársasági elnökhöz, Dávid halálesetének aktáját nem nyitották újra.


Az elkeseredett asszony ezért úgy döntött, Orbán Viktorhoz fordul, s ezúttal már választ is kapott levelére. "Most az összes bizonyítékot elküldtem Orbán viktornak. Készségesen álltak rendelkezésemre, és tájékoztattak arról, hogy hogy a Belügyminisztériumnak továbbítják az ügyemet. Hosszú hónapok után úgy érzem: ez az első lehetőség, hogy elinduljon egy átfogó nyomozás" - nyilatkozta a Napi Ásznak Ica néni, aki azt sem rejtette véka alá: csalódott Gyurcsány Ferencben és Batiz Andrásban is, akik tudomása szerint fia barátai voltak.


"Gyurcsányt többször próbáltam felkeresni, de egyszer sem reagált, sőt, a temetésen bár közvetlenül mellette ültem, őszinte részvétet sem nyilvánított nekem" - panaszolta a gyászoló édesanya, aki azt szeretné, hogy Gyurcsány Ferenc és Batiz András is segítsen neki fia adósságának rendezésében. "Igaz, hogy a kormány eltemette a gyermekemet, de ez az emberek pénzéből lett fizetve. Tisztelettel arra a kérem a kedves Gyurcsányt, ne az állam kasszájába nyúljon bele, hanem a mellényzsebébe, és segítsen, hogy ki tudjam fizetni az adósságot, és ezután nevezze magát barátnak" - fogalmazott Ica néni.


Forrás: Napi Ász/HÍR PORT24

2010-10-19

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite