2019. július 20., szombat - Illés
Keresés a tartalomban
ItthonOrbán mégsem harcol az oligarchák ellen?

Orbán mégsem harcol az oligarchák ellen?


Lemondott államtitkára szerint a mezőgazdaságban az oligarchák diktálnak, Orbán mégsem akar harcolni ellenük. Akik eszmékben és nem személyekben hisznek, azoknak már túl sok a cikk-cakk - írja a Véleményvezér blog.

ov0116

Orbán Viktor, miniszterelnök - FOTÓ: MTI


Ángyán Józsefnek a zöld civil szervezetekhez írt levele kisebb bombaként robbant a magyar közéletben. Mindenképpen meglepő ugyanis, ha egy kormánytag lemondása után alig néhány nappal arról ír, hogy a kormány politikájának korábban általa felügyelt részét oligarchák irányítják és térítik el a közérdektől - írja a Véleményvezér blog.


A nyilatkozó magas kormányzati tisztsége mindenképpen rendkívülivé teszi magát az üzenetet is. A nagypolitika szintjén most jelenik meg talán először az a feszültség, ami a közvéleményben egyébként már régóta jelen van, miszerint a kormányfő retorikája és valódi kormányzási gyakorlata igencsak eltérnek egymástól - olvasható a blogban.


Gondoljunk bármit is Ángyán úr minisztériumi munkásságáról, abban bizonyosan igaza van, hogy a kormányfő eddigi retorikájából az következne, hogy a szóban forgó, az állítólagos oligarchákkal való konfliktusokban Orbán Viktor államtitkára mögé álljon. A valóságban azonan a miniszterelnök még csak nem is fogadta Ángyán Józsefet. Nem fogadta, hiszen a kormányfő már nem gondolja komolyan, amit az elmúlt két évben mondott: most már békül az IMF-fel, a bankokkal, a multikkal, sőt az is lehet, hogy lassan tűzszünetet köt Simor Andrással is. Ángyán József pedig úgy gondolja, hogy Orbán Viktor már az oligarchák ellen sem akar küzdeni. Úgy tűnik, hogy van, akinek egy kicsit sok volt az eddigi cikk-cakk - írja a blog. A teljes bejegyzést itt olvashatja!

További fotók, videók, kommentek - csatlakozzon a Nógrád24.hu közösségéhez a Facebookon és a Twitteren is.

 

Forrás: Véleményvezér blog/HÍR PORT24

 

 

2012-02-28

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite