2019. március 24., - Emőke
Keresés a tartalomban
ItthonOrgia a Gellért fürdőben?

Orgia a Gellért fürdőben?


Prostituáltakkal kedveskedett egy német vállalat a legjobb ügyfeleinek 2007-ben Budapesten. Egyes résztvevők szerint mintegy 100 hölgy gondoskodott a feledhetetlen élményről a Hamburg-Mannheimer nevű cég Gellért fürdőben megtartott „rendezvényén".

gellert_furdo


Több német lap beszámolója szerint orgiát rendezett legjobb ügyfeleinek 2007-ben a budapesti Gellért fürdőben tartott, a Hamburg-Mannheimer nevű német biztosító. A világ egyik legnagyobb viszontbiztosítójának számító Munich Re társasághoz tartozó Hamburg-Mannheimer legjobb ügyfeleit Budapestre hívta meg, és - mint a német újságok fogalmaztak - a konszern költségein prostituáltakkal lepte meg őket. Nikolaus von Bomhard, a Munich Re igazgatója elismerte, hogy volt ilyen rendezvény, és azt is, hogy "elfajultak a dolgok".


A résztvevők szerint a szeánsz a Gellért termálfürdőjében volt, amit a Hamburg-Mannheimer már jó előre kibérelt. Ezen az estén a német biztosító által meghívott vendégeken kívül mások a termekbe nem léphettek be.


Tilos volt fotózni és videót készíteni


Aki a partin részt akart venni, annak le kellett mondania fényképezőgépéről, illetve a fotók készítésére is alkalmas mobiljáról. A bejáratnál szigorú motozás volt, mintha egy repülőtéri biztonsági ellenőrzést végeztek volna - számolt be az egyik vendég.
Fotók vagy filmek készítése büntetés terhe mellett tilos - adták ki a jelszót a szervezők. "Azután jöttek a lányok, és megmutatták, hogy mit tudnak nyújtani nekünk" - mondta az egyik jelenlévő, hozzátéve: valamennyi résztvevő számára világos volt, hogy prostituáltakról van szó.


A "meglepetésvendégek" pontos számáról ellentmondóak az adatok - írta a Handelsblatt. A résztvevők szerint a százat is megközelíthette a prostituáltak száma, a biztosító képviselője viszont azt közölte, hogy "az esti rendezvényen mintegy 20 prostituált volt jelen".
"A hölgyek vörös és sárga szalagot viseltek" - mondta el az egyik vendég, aki szerint a sárga színű szalagot viselők hostessekként voltak jelen, a vörös szalag pedig azt jelezte, hogy tulajdonosaik nem csupán csevegni jöttek. De voltak fehér szalagot viselő lányok is. Őket az elnökség kapta meg - írta a Handelsblatt című német lap.


Pecséttel jelezték, hogy kit hányszor "használtak"


Szemtanúk szerint a gyógyforrások között színpadot állítottak fel, ahol két hivatásos hölgy és egy "pasaként" fellépő úr kölcsönösen kielégítették egymást. A biztosító viszont azt állította, hogy "nyilvános szexbemutatóról nem volt tudomása".
A Handelsblatt szerint mindenki ágyba vihetett egy hölgyet, és azt tehette, amit akart. A nőket ezután minden egyes légyott után alsó karjukon egy pecséttel láttak el. Az egyik résztvevő szerint így állapították meg, hogy kit hányszor "használtak".
A Hamburg-Mannheimert ma képviselő Ergo biztosító a lapnak nyilatkozva sajnálkozását fejezte ki a történtek miatt. Elismerte, hogy az eset súlyosan sértette a vállalat érvényben lévő irányelveit. A felelősök ma már nem dolgoznak a biztosítónál - hangzott az állásfoglalás.


Bencze Gábor, a Gellért szálló igazgatója az [origo]-nak és az Indexnek azt mondta: ilyen rendezvényt a hotel nem szervezett.
Az igazgató azt nem tartja kizártnak, hogy négy évvel ezelőtt a német biztosítótársaság náluk bérelt szobát, de elmondása szerint, ha ez így lett volna, ezt akkor sem közölhetné.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

2011-05-19

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite