2020. május 26., kedd - Fülöp
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeŐrizetben a salgótarjáni kábítószer-kereskedő

Őrizetben a salgótarjáni kábítószer-kereskedő


Két személy részére akart kábítószert átadni egy 35 éves salgótarjáni nő - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

drog0406

Fotó: police.hu


Mint arról korábban hírt adtunk, a Salgótarjáni Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat kábítószer-kereskedelem és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt R. Kálmán 33 éves salgótarjáni, valamint új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett és kábítószer-birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt R. Viktória 35 éves salgótarjáni lakos ellen.


A nyomozás során felmerült információk alapján a rendőrök 2018. április 4-én házkutatást tartottak R. Viktória salgótarjáni lakásában, amelynek során alufóliába csomagolt, összesen 16,3 gramm tömegű kábítószergyanús fehér színű port találtak meg és foglaltak le. A lefoglalt anyagon elvégzett gyorsteszt kábítószerre pozitív jelzést adott.


A nyomozás során beszerzett adatok alapján R. Viktória megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy a salgótarjáni lakásában két személy részére akart átadni a kábítószerből, azonban cselekményét a rendőri intézkedés hiúsította meg. R. Viktóriát a hatóság tagjai elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és két rendbeli kábítószer-kereskedelem, továbbá egy rendbeli kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették. A nyomozók a napokban előterjesztést tesznek a 35 éves nő előzetes letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségen. A nő társa, R. Kálmán jelenleg is előzetes letartóztatásban van.

 

Forrás: POLICE

2018-04-06

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite