2019. március 24., - Emőke
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeŐrizetben a somoskőújfalui rablók - Videóval

Őrizetben a somoskőújfalui rablók - Videóval


A salgótarjáni rendőrök fél órán belül elfogták a rablással gyanúsítható 46 éves férfit és 38 éves nő társát - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

somoskoujfalusirablo


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába egy szemtanú tett bejelentés 2015. november 19-én 20 óra 10 perckor, miszerint egy férfit Somoskőújfaluban kiraboltak. A Salgótarjáni Rendőrkapitányság járőrei a személyleírás alapján a helyszín közelében - fél órán belül - elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 46 éves férfit és 38 éves nő társát. A jelenlegi adatok alapján Cs. Gyula és élettársa, O. Erzsébet helyi lakosok a bejelentést megelőzően Somoskőújfalu belterületén egy idős férfit megtámadtak. A 38 éves nő a sértettet szándékosan földre rántotta, majd a járdán fekvő férfit tenyérrel és ököllel többször megütötte, mely közben a kabátjának belső zsebéből kivette a pénztárcáját és az abban lévő készpénzt. A 38 éves férfi a cselekmény közben végig jelen volt, majd az eltulajdonított összeget együtt megszámolták és a helyszínről közösen távoztak.

 


A rendőrök Cs. Gyulát és O. Erzsébetet elfogták, a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították, ahol rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. A nyomozók az eltulajdonított összeget a gyanúsítottaknál ruházatátvizsgálás alkalmával megtalálták és lefoglalták.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

 

2015-11-20

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite