2019. július 16., kedd - Valter
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeOrszágos Vadásznapot tartanak szombaton Szécsényben

Országos Vadásznapot tartanak szombaton Szécsényben


Országos Vadásznapot és Megyei Horgásznapot rendeznek szombaton Szécsény belvárosában, a Várkertben. Az egész napos programról Szabó László, a Nógrád Megyei Vadász Szövetség elnöke nyilatkozott FocuRadio Focus reggeli műsorában.

vadasz

képünk illusztráció

Több éven keresztül szerettük volna már hogy Nógrád megyében rendezhessük meg az Országos Vadásznapot. Több éves lobbinak az eredményeként sikerült elnyernünk a megrendezés jogát - nem kisebb apropóból, mint a Szécsényi Országgyűlés háromszáztízedik évfordulója. Nem csak a vadászokat, horgászokat, hanem a civil közönséget is várjuk, hiszen a déltől kezdődő programajánlat feléjük szól, hogy bemutassuk a vadászatot, bemutassuk azt, hogy a vadászat sokkal több annál, mint amit egy-egy vad elejtése jelent. Vadgazdálkodni kell a vaddal, ezen a nyáron például itatni kellett őket a rettenetes nagy szárazságban. Szeretnénk megmutatni a megyében elejtett trófeákat, festőművészek érkeznek kiállítani a képeiket, de lesz például fotókiállítás, íjász- és vadászkutya-bemutató, és sok minden más programelem, melyekre nagy szeretettel várjuk a civil közönséget is.

A vadászathoz és horgászathoz kapcsolódó programelemeken túl könnyűzenei koncertekre is sor kerül majd Szécsényben; a színpadon délután és este Varga Feri & Balássy Betti, Wolf Kati és Marót Viki is fellép majd.

Forrás: radiofocus.hu/NOGRAD24

 

 

 

2015-09-10

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite