2020. június 1., hétfő - Tünde
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeOrvosi rendelőbe tört be egy férfi Nógrád megyében

Orvosi rendelőbe tört be egy férfi Nógrád megyében


A pásztói rendőrök három órán belül azonosították és elfogták a 23 éves ecsegi férfit - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

orvosirendelobetortbe


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába érkezett a bejelentés 2015. december 1-jén 11 óra 58 perckor, miszerint az éjszaka az ecsegi orvosi rendelőbe ismeretlen személy betört. A pásztói rendőrök a helyszíni adatgyűjtés eredményeként három órán belül azonosították és a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 23 éves ecsegi férfit.


A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2015. november 30. 15 óra és 2015. december 1. 11 óra közötti időben az ecsegi orvosi rendelő épületét körbe kerítő drótkerítésen átmászott, majd egy ablakot befeszített, így bejutott a WC-helyiségbe. Az épületben több iroda ajtaját megkísérelte kifeszíteni, mely azonban nem sikerült, így az ablakon át kimászott. A lopási szándékától a férfi nem állt el; az épület orvosi rendelő helységének kertre néző ablakát befeszítette és oda is bemászott, majd az ott végzett kutatást követően különböző műszaki cikket - számítógépet, monitorokat, hősugárzót, vércukorszint-mérőt - és különféle gyógyszereket tulajdonított el, melyek a rendelőt üzemeltető betéti társaság tulajdonát képezik. Ugyanezen helyiségből eltulajdonította továbbá az alkalmazott számítógéphez használt hangfalait.


A nyomozók a rendőrkapitányságra előállított B.M. D.-t egy rendbeli lopás bűntett és egy rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. A hatóság tagjai a gyanúsított lakásán megtartott házkutatáson az eltulajdonított tárgyak egy részét megtalálták és lefoglalták.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

2015-12-02

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite