2019. augusztus 21., szerda - Sámuel
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeÖt balesetben, öten sérültek meg Nógrád megyében

Öt balesetben, öten sérültek meg Nógrád megyében


Nógrád megyében az elmúlt 24 óra alatt három személyi sérüléses és két anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

baleset0313


Pásztó belterületén 2017. március 12-én 10 óra 20 perc körül egy személygépjármű kanyarodás közben - eddig tisztázatlan körülmények között - összeütközött egy vele szemből érkező személygépkocsival. A baleset következtében egy személy megsérült.


Szintén Pásztó közelében, a 2122-es számú út 29-es kilométerszelvényében történt személyi sérüléssel járó baleset 18 óra 15 perc körül. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy Ecseg irányába haladó jármű eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba és összeütközött egy másik személygépjárművel. A baleset következtében két személy sérült meg. A balesetben érintett egyik gépjármű vezetőjének alkoholszondás ellenőrzése pozitív eredménnyel zárult, ellene a rendőrök feljelentést tettek.


Bátonyterenye belterületén 2017. március 13-án a reggeli órákban az egyik gyalogos-átkelőhelyen egy személygépjármű - eddig tisztázatlan körülmények között - elütött két személyt. Mindkét gyalogost kórházba szállították ellátásra.

baleset0313_1


Anyagi káros közúti közlekedési baleset történt 2017. március 12-én délben Salgótarján belterületén, ahol egy személygépkocsi a vele azonos irányba haladó személygépjárművel ütközött össze. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.


Nógrádmegyer közelében 2017. március 13-án a hajnali órákban történt anyagi káros baleset. Egy Nógrádmegyer irányából Sóshartyán felé haladó személygépkocsi elütött egy őzet. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a gépjárművezetőket, hogy vezessenek óvatosan és körültekintően! Tartsanak kellő követési távolságot, haladási sebességüket az út- és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg! Felhívjuk a figyelmet, hogy alkohol fogyasztása után tilos gépjárművet vezetni!

 

Forrás: POLICE

 

2017-03-13

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite