2019. június 26., szerda - János
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeÖt baleset történt Nógrád megyében

Öt baleset történt Nógrád megyében


Az elmúlt 24 órában a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságra két személyi sérüléssel és három anyagi káros balesetről érkezett bejelentés - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

baleset0628

Fotó: police.hu


A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2017. június 27-én 9 óra 15 perckor egy 83 éves férfi közlekedett személygépkocsijával a 21-es számú főúton Mátraverebély irányából Kisterenye irányába, amikor járművével nekiütközött egy vele azonos irányba közlekedő, de forgalmi okból álló személygépkocsinak. A baleset következtében a 83 éves férfi - az előzetes orvosi vélemény alapján - könnyű sérülést szenvedett.

baleset0628_2

Fotó: police.hu


A 12123 számú úton, a Berkenyei elágazó után 10 óra 35 perc körül egy 49 éves nő az úttesten személygépkocsijával meg akart fordulni, ezért az útpadkáról balra kikanyarodott. Egy vele szemből érkező 19 éves nő az általa vezetett járművel egyenesen akart továbbhaladni, aki az ütközés elkerülése érdekében fékezett, majd az út mentén lévő fának ütközött. A baleset következtében a 19 éves nő könnyű sérülést szenvedett.

baleset0628_1

Fotó: police.hu


Az elmúlt napon a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén további három anyagi káros közúti közlekedési baleset történt.


Kérjük vezessenek óvatosabban a hőségben, mert ilyenkor a koncentrációs képesség csökken, a közlekedés résztvevői is figyelmetlenebbé, türelmetlenebbé válnak. Aki nehezen viseli a meleget, kánikulában lehetőleg ne vezessen. Kipihenten kell vezetni és elegendő mennyiségű folyadékot kell fogyasztani. A napon álló gépkocsit indulás előtt szellőztessék ki, menet közben használjanak légkondicionálót, vagy gondoskodjanak a levegőcseréről, a friss levegő utánpótlásáról. Műszaki hiba esetén húzódjanak a leállósávba, helyezzék ki az elakadásjelző háromszöget, a mentés megérkezéséig tartózkodjanak a szalagkorláton kívül, használjanak láthatósági mellényt.


 

Forrás: POLICE

2017-06-28

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite