2019. július 18., csütörtök - Frigyes
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeÖt baleset történt Nógrád megyében

Öt baleset történt Nógrád megyében


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában öt baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

balesetnograd0820

Fotó: police.hu


Mint arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2017. augusztus 19-én az éjszakai órákban Salgótarján belterületén. A Vároldal utca végén található parkolóban borult fel egy quaddal egy férfi. A baleset következtében a férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

quadbaleset

Fotó: police.hu


Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2017. augusztus 19-én 22 óra körül Balassagyarmat külterületén. A várost elkerülő 22-es számú főúton két személygépkocsi ütközött össze, melyet követően az egyik személygépjármű lehaladt az úttestről és az út menti árokba hajtott. A baleset következtében egy személy sérült meg.

balesetnograd0820_1

Fotó: police.hu


A rendőrök az elmúlt 24 órában további három anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a Nógrád megye területén.


A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét a járművek sebességének helyes és az adott útviszonyokhoz igazított megválasztására, és ne feledjék a legjobb balesetmegelőzés, ha betartják a KRESZ szabályait. A motorkerékpárosok testi épségének megóvásában nagy szerepe van a megfelelő védőruházat és bukósisak kiválasztásának. A kánikulai időjárásban többen nem veszik fel a megfelelő védőruházatot, azonban az motorozáskor a nyári forróságban is elengedhetetlenül szükséges.


Forrás: POLICE

2017-08-20

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite