2019. június 26., szerda - János
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeÖt baleset történt Nógrád megyében

Öt baleset történt Nógrád megyében


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási központjába öt balesetről érkezett bejelentés - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

balesetnograd0130


Egy férfi közlekedett személygépkocsival 2018. január 29-én 5 óra 20 perckor a 22-es számú főúton Ipolyszögről Érsekvadkert irányába, amikor egy szarvas ugrott a járműve elé. A gépjármű vezetője az ütközést elkerülni nem tudta, a vadat elütötte, amely a helyszínen elpusztult.


Nógrádkövesd belterületén 20 óra 37 perc körül egy férfi az által vezetett járművel az úton megcsúszott és a füves vízelvezető árokba hajtott, amely során az ott lévő jelzőtáblát kidöntötte. A balesetek következtében személyi sérülés nem történt.

balesetnograd0130_1


Az elmúlt napon, a megye közútjain még további három anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.


Felhívjuk a figyelmet, hogy a köd, a nedves, illetve helyenként jéggel borított utak, a szinte egész nap - de főleg éjszaka - a fagypont körüli hőmérséklet különös óvatosságot és figyelmet kíván a volán mögött ülőktől.


A pára, a köd erősen rontja a távolságbecslő képességet, ezért a tárgyakat a valóságosnál távolabbinak látjuk.


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy fokozott óvatossággal, az út- és látási viszonyoknak megfelelően, körültekintően közlekedjenek!
Balesetmentes közlekedést kívánunk!


Forrás: POLICE

2018-01-30

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite