2019. június 20., csütörtök - Rafael
Keresés a tartalomban
Nógrád Megye50 millió forint turisztikai fejlesztésre Salgótarjánban

50 millió forint turisztikai fejlesztésre Salgótarjánban

Közel 50 millió forintot nyert a Salgótarján Helyi TDM Közhasznú Egyesület az Új Széchenyi Terv keretében, az Észak-magyarországi Operatív Program, ÉMOP-2.3.1-11. számú pályázati felhívásán.

salgot

A Helyi TDM benyújtott "Turisztikai termékfejlesztés a Salgótarján Helyi TDM Közhasznú Egyesület működési területén" elnevezésű pályázatát a ROP Irányító Hatósága 49.979.932.- Ft összeggel támogatásra érdemesnek ítélte meg. Ebből a projektmenedzsmenten, kötelező elemeken túl az alábbi lényegesebb, szakmai elemeket valósíthatja meg a közhasznú egyesület.

Az üzleti marketingtevékenység „csomagban" komplex internetes kampányt, médiakampányt, kiállításokat, road-showkat és kiadványokat hívhat életre az egyesület. A termékfejlesztésen belül sort kerítenek erdei tornapálya kialakítására az északi városrészben, erdei pihenőhelyeket, biciklitárolókat alakítanak ki, hidakat újítanak fel, Panoráma-kilátó épül a Medves-fennsíkon.

Emellett tematikus, az erdő állatait bemutató ösvény is várja majd a látogatókat a madárparkot kiegészítően, valamint kiterjesztik a Bányarém Fesztivált az északi városrészbe.

Kihelyeznek két darab 3 dimenziós térképet és korlátok építését is tervezik a Salgói Vár felé vezető ösvény utolsó szakaszán. A pályázat megvalósítása várhatóan 2012. május 1-től indul el és két éven át fog tartani. A támogatási szerződés megkötésére várhatóan a jövő év elején kerülhet sor.

 

HÍR PORT 24

 

2011-12-16

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite