2019. június 16., - Jusztin
Keresés a tartalomban
Választás 2010Palcsó Tomi énekli a Fidesz ünnepi dalát

Palcsó Tomi énekli a Fidesz ünnepi dalát


Palcsó TamásA Fideszhez sorra jelentkeztek az előadóművészek, hogy fellépjenek a párt március 15-i kampánynyitóján és ünnepi megemlékezésén. Palcsó Tomit és Varga Miklóst választották. Az MSZP egyelőre nem talált olyan fellépőt, aki közösséget vállalna a párttal.


Elkezdett összeállni a Fidesz március 15-i kampánynyitójának a programja. Forrásaink szerint a pártnak nem volt nehéz dolga, az előadóművészek sorra jelentkeztek be náluk, hogy szívesen fellépnének az ünnepi műsorban. A választás végül Palcsó Tamásra, a Megasztárban híressé vált énekesre esett.
A fiatal művész mellett Varga Miklós lép fel, a Nemzeti dalt fogják együtt elénekelni. Természetesen beszédet mond majd Orbán Viktor miniszterelnök-jelölt.


A Fidesz-KDNP a kampánynyitó nagygyűlést és az ünnepi megemlékezést az I. kerületi Attila úton, a Dózsa György szobornál tartja, bár egy korábbi verzió szerint az elmúlt évekhez hasonlóan az Erzsébet híd pesti hídfőjénél gyűltek volna össze. A helyszínt a párt a múlt héten változtatta meg, miután kiderült, hogy az MSZP a közelbe, a Pilvax közbe szervezte március 15-i rendezvényét, a Jobbik pedig a Deák Ferenc térre.


Az MSZP egyébként nem ennyire szerencsés ünnepi műsora összeállításával, úgy tudjuk, hogy egyelőre nem találtak megfelelő előadót, aki vállalná is a fellépést a pártrendezvényen. Annyi biztos, hogy a másfél órásra tervezett eseményen beszédet mond Mesterházy Attila, a szocialisták miniszterelnök-jelöltje.

2010-03-12

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite