2019. augusztus 19., hétfő - Huba
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyePénteken temetik a 18 éves meggyilkolt bátonyterenyei lányt

Pénteken temetik a 18 éves meggyilkolt bátonyterenyei lányt


Március 20-án, pénteken 16 órakor temetik a bátonyterenyei falusi temetőbe a 18 éves meggyilkolt lányt. Mint ahogy hírportálunk korábban beszámolt róla egy 18 éves lány holtestét a 23-as főút mellett Ivád külterületén találták meg. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság emberülés miatt indított nyomozást. A rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a nyomozást, mindezidáig eddig eredménytelenül.

ivadigyilkossag1


A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján 2015. március 6-án 8 óra 30 perckor Ivád külterületén egy 18 éves lány holtestét találták. A helyszíni és halottszemle elsődleges megállapításai szerint a lány halálát idegenkezűség okozta.


A rendőrség nagyerőkkel kezdte meg a nyomozást, mint ahogy arról korábban mi is beszámoltunk a nyomozás során egy középkorú férfitől vettek DNS mintát, de a kihallgatását követően a férfit a rendőrség elengedte. Továbbra is homály fedi azt, hogy a 18 éves bátonyterenyei lány mit keresett Ivád határában és a lány gyilkosa sem lett meg ez idáig.


A Nógrád megyei kisváros döbbenten áll az esett iránt, mindenki szeretné tudni, hogy ki volt ennek a szörnyű bűncselekménynek az elkövetője. A haragon és az értetlenségen túl most a gyász időszaka van a Nógrád megyei kisvárosban, hiszen a héten, pénteken délután 16 órakor a bátonyterenyei falusi temetőben vesznek végső búcsút a brutálisan meggyilkolt 18 éves Katalintól.

 

NÓGRÁD24

2015-03-18

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite