2019. július 18., csütörtök - Frigyes
Keresés a tartalomban
ItthonPiros lámpánál álló autóst lőttek agyon Pesten

Piros lámpánál álló autóst lőttek agyon Pesten


Agyonlőttek egy piros lámpánál várakozó autóst a főváros XVI. kerületében. A rendőrség szerint egy szír férfi az áldozat, akire több lövést adott le támadója, majd a kocsiból kivett táskával elmenekült a helyszínről. A helyszínelés tart, a környéken torlódás alakult ki.


Meghalt az autós, akire szerda reggel lőttek rá Budapesten - erősítette meg a Független Hírügynökség információját a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az [origo] kérdésére. A bűncselekmény Rákosszentmihályon, a XVI. kerületi Rózsa utca és Csömöri út kereszteződésénél történt, egy piros lámpánál várakozó autósra lőttek rá. Az áldozat egy 52 éves szír állampolgár, akire több lövést is leadtak - közölte a rendőrség. A támadó egy táskát kivett az autóból, majd gyalogosan menekült el a helyszínről.
Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletén kérdésünkre annyit mondtak: mentőt hívtak a sofőrhöz, de már az újraélesztést sem tudták megkísérelni.


Helyszíni tudósítónk szerint a kereszteződéshez közel eső, lezárt Rózsa utcában keresztben áll egy fekete Mercedes, az agyonlőtt férfi holtteste még mindig az autóban van. A kocsi körül dolgoznak a rendőrségi helyszínelők, akik a nyomokat fotózzák, így a kocsi körül szétszóródott üvegszilánkokat. A kereszteződés nincs lezárva, de a város felé haladó oldalon így is torlódás alakult ki. A környéken nézelődőket, polgárőr autókat látni.

2010-03-17

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite