2019. július 20., szombat - Illés
Keresés a tartalomban
ItthonPornófilmet forgattak a budai várban

Pornófilmet forgattak a budai várban


Újabb köztéren forgatott, interneten terjedő pornófilm borzolja a kedélyeket. A budai várban készített felvételen egy fiatal lány és egy fiatalember járja be Budapest egyik legismertebb turistalátványosságát, de nem a történelmi nevezetességekben és a panorámában gyönyörködnek, hanem egymásban, a legváltozatosabb módokon.

 

+18


Senki sem zavarja intim együttlétüket, amit saját maguk rögzítenek egy kézikamerával.

A pornófilm kapcsán már a kisebbik kormánypárt, a KDNP is vizsgálja, hogyan lehetne beszüntetni a hasonló jellegű utcai filmforgatásokat a fővárosban.

- Ha kell, módosítjuk az ide vonatkozó jogszabályokat, vagy számon fogjuk kérni a meglévő törvény alkalmazását a hatóságokon - közölte Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője.

- A térfigyelő kamerák felvételeit fel kell használni bizonyítékként, azután pedig garázdaságért akár 2 év börtönt is kaphatnának a pornósok - egészítette ki Stágel Bence, a párt ifjúsági tagozatának vezetője.

Tarlós István főpolgármester a legutóbbi, az Andrássy úton forgatott pornó miatt már elindított egy vizsgálatot. Ezt a legújabb felvételt is eljuttattuk hozzá.

- A főpolgármester megvizsgáltatja a felvételeket. Intézkedés csak a vizsgálati jelentések kézhezvétele után várható - közölte Szűcs Somlyó Mária kommunikációs igazgató. Nehéz dolga lesz a főpolgármesternek, a Várkerület egyszer már megpróbált utólag megbüntetni egy pornóstábot, de mire kivizsgálták és rájuk akadtak Oroszországban, a céget felszámolták.


Forrás : Blikk / HÍR PORT 24

 

2011-06-22

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite