2019. április 25., csütörtök - Márk
Keresés a tartalomban
BulvárPorszívógyűjtési betegsége van egy kilencéves fiúnak

Porszívógyűjtési betegsége van egy kilencéves fiúnak


Porszívógyűjtési betegsége van egy kilencéves brit fiúnak. A gyerek mindazonáltal igen válogatós, nagyon nem mindegy neki a porszívó típusa, csakis a Henryket szereti. Azoknak viszont képtelen ellenállni, már 17 van neki.

porszivok

Képünk illusztráció!


Betegsége neve Williams-szindróma, amely genetikai eredetű rendellenesség. Nem csupán gyűjtési, birtoklási mániában nyilvánul meg, hanem abban is, hogy elszenvedői rendkívül barátkozók, feltétlenül megbíznak minden emberben és kiváló a zenei érzékük. A betegség tízezer ember közül egyet érint, férfiak és nők körében egyformán fordul elő - jegyezte meg a The Daily Mail című brit lap.


Visszatérve a porszívókat gyűjtő gyermekre, a gyűjtésen túl porszívózási kényszere is van: állandóan ajánlkozik szüleinek, hogy kitakarítja a házat, amiben viszont kevés a köszönet. Amennyire rajong a porszívókért, olyan rosszul porszívózik. Szülei szerint általában egyhelyben ácsorogva szívatja a gépeket.


A fiú kedvenc szórakozása porszívóboltok látogatása. Szülei azzal jutalmazzák, ha jól viselkedik, hogy elviszik egy boltba, ahol negyedórát hagyják játszani a készülékekkel.


A fiú rendkívülésige okán szerepelt a minap a Channel 4 brit tévécsatornán: egy szálloda takarítója tanítgatta porszívózni.
A hotel személyzete pár nap múlva a fiú segítségét kérte. Úgy találta, hogy ő lehet a legjobb tesztelő annak eldöntéséhez, hogy milyen típusú porszívót vásároljon. Henryt vett.

Forrás:MTI/HIR PORT24

 

2013-04-19

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite