2022. január 21., péntek - Ágnes
Keresés a tartalomban

dixiekingsplakatgyongyosJúnius 23-án pénteken 19 órától Gyöngyösön a GYÖNGYÖK Mátra Művelődési Központban lép fel a Benkó Dixiland Band tagjaiból alakul Dixie Kings Of Hungary zenekar. A produkció arculatát, hangzását továbbra is az "utolsó mohikán", Nagy Iván határozza meg, hiszen jellegzetes harsonázása és éneklése mellett az új hangszereléseket is ő készíti.

Programajánló - 2015.10.01

zeneA Színház- és Filmművészeti Egyetemen, valamint a Zeneakadémián nagyszabású koncerteket tartanak ma, a zene világnapján, az MTA BTK Zenetudományi Intézetben pedig ezen a napon nyílik meg a Magyar hegedűkészítők - A Kónya család és a tanítványok című hangszerkiállítás.

kullancsBózsik Béla Pál, a Lyme Borreliosis Alapítvány orvosa szerint lenne megfelelő permetszer a kullancsok ellen, azonban az Európai Unió engedélyeztetési eljárása nagyon drága.

mikulasegyMikulás-fesztivált rendeznek hétvégén Nagykarácsonyban, ahol egzotikus állatbemutatóval, író-olvasó találkozóval, bábjátékkal, betlehemes műsorral várják az érdeklődőket.

Programajánló - 2014.11.30

tvnezesVendégségben Németország címmel német tematikus napot tart ma a közmédia, az egész napos műsorfolyamban a televíziós és rádiós csatornákon számos érdekességgel találkozhatnak a nézők és a hallgatók.

libafesztMárton-napi libalakomára és az új bor ünnepére várja a Sóstói Múzeumfalu november 8-án látogatóit.

Programajánló - 2014.10.08

moziA kedvezményes jegyek mellett tematikus filmklubokkal és háttérbeszélgetésekkel is várja csütörtöktől vasárnapig a közönséget a Cinema City Filmünnep a mozihálózat minden fővárosi és vidéki mozijában.

tvnezesEgész napos műsorfolyammal várja ma az érdeklődőket a közmédia Szent Mihály napja alkalmából Itthon vagy! Magyarország, szeretlek! címmel.

voltfesztMások mellett az Arctic Monkeys, a Thirty Seconds To Mars, a Morcheeba, a Volbeat, a Hurts, a 25. születésnapját nagykoncerttel ünneplő Tankcsapda, valamint a Nagy-Szín-Pad tehetségmutató döntősei lépnek fel a kedden kezdődő, és idén már ötnapos VOLT Fesztiválon Sopronban.

Programajánló - 2014.06.21

Múzeumok éjszakájaMa van a Múzeumok éjszakája, amelyen mintegy négyezer program - egyebek mellett számos koncert, rendhagyó tárlatvezetés és filmvetítés - várja a látogatókat 313 vidéki és 133 budapesti múzeumban, kiállítóhelyen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite