2021. szeptember 24., péntek - Gellért
Keresés a tartalomban
Programajánló - 2013.01.23

sportexpoMájus 3. és 5. között első alkalommal rendezik meg Budapesten a Sport Expo kiállítást és szakmai vásárt.

hegedűElőször mutatják be a 20. század egyik legjelentősebb magyar zeneszerzője, az 50 éve elhunyt Lajtha László A négy isten ligete című alkotását. Az 1943-ban kelt mű balettzenének készült, csütörtök este M. Kecskés András pantomimművész koreográfiájával látható a Művészetek Palotájában.

Programajánló - 2013.01.22

festményKiállítások és zenés-néptáncos programok, néprajzi témájú és az ősi magyar harcművészettel kapcsolatos előadások szerepelnek a határon túli magyar összművészeti fesztivál csütörtökön induló programján Győrött.

fozocsapatElső alkalommal rendeznek Etyeki Pikniket szombaton.

Programajánló - 2012.12.27

szilveszter01Már délelőtt elkezdődik a szilveszteri forgatag a közszolgálati tévécsatornákon: míg a gyerekek a Misi mókus és A kockás fülű nyúl vidám kalandjait (M2 11.20), addig a felnőttek a Mágnás Miska című magyar filmvígjátékot (M1 12.05) élvezhetik - közölte a Médiszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) az MTI-vel.

vastagcsabartl2Vastag Csaba, Takács Nikolas, Muri Enikő, Baricz Gergő és Kocsis Tibor egy igazi klubkoncert hangulatát varázsolják november 25-től, öt vasárnapon át az RTL II képernyőjére. Új dalok, izgalmas extra produkciók és őszinte interjúk jellemzik majd ezt a különleges zenei műsort.

5sztarKocsis Tibor, Vastag Csaba, Muri Enikő, Takács Nikolas és Baricz Gergő egy igazi klubkoncert hangulatát varázsolják majd a képernyőre.

boragazatkettőKét kóstolóval is jelentkeznek szombaton a Tokaji Borászok Asztaltársaságának tagjai: hat borászat a Tokaji Múzeum kertjében tart "illatos sárgamuskotály-bemutatót", míg a Dobogó Pincében a házigazdák mellett a Balassa Bor és a Gizella Pince mutatkozik be furmintokkal és hárslevelűkkel a Tokaj-hegyaljai Szüreti Napok keretében.

ételMintegy kétszázféle étellel várják az ínyenceket a nyolcadik demecseri káposztás napokon, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye egyik legnagyobb gasztronómiai fesztiválján a hét végén.

levendulaRégi idők ízeit idézik meg Tihanyban levendulás ételekkel szombaton és vasárnap a Régi Idők Udvarában.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite