2021. szeptember 27., hétfő - Adalbert
Keresés a tartalomban

Zsigmond Nap PásztóImmár negyedik alkalommal kerül megrendezésre Pásztó várossá nyilvánításának ünnepe - a Múltidéző Zsigmond Nap - ezúttal a kuruc kor jegyében. 2010. április 25-én (vasárnap) 10 órától várja szeretettel Pásztó városa az érdeklődőket. A látványos, különleges hangulatú történelmi fesztiválnak a város Közép-Európában egyedülálló műemléki övezete, a Romkert ad otthont.

Pásztó műv.házAkik a vígjátékot szeretik, nem fognak csalódni a Nejcserés támadás című, két felvonásos fergeteges vígjátékban.
Bencsik Imre ötletéből Straub Dezső átiratában: Gregor Bernadett, Sáfár Anikó, Harsányi Gábor, Cseke Katinka, Némedi-Varga Timea és Gergely Róbert lubickol szerepeikben.

Programajánló - 2010.04.02

HollókőKözeledik a Húsvét. Sokan kedvelik, sokan viszont inkább az ébredő természetben töltik el ezeket a napokat. A Nógrád24.hu összeállítást igyekezett készíteni arról, hogy húsvétkor a megyében milyen rendezvények vannak. Úgy tűnik, hogy egyedül Hollókőn lesz húsvéti rendezvénysorozat.

Programajánló - 2010.04.02

Szügyben élő festőnek, Puha Péternek nyílik kiállítása április 7-én az Országos Idegennyelvű Könyvtárban. A kiállítást Dr. Csordás Pál megyei vezető főtanácsos nyitja meg 17 órakor. Közreműködnek Tibay András és Csábi István Madách-díjas előadóművészek

tojásfestésSzombaton háromnapos húsvéti fesztivál kezdődik Siófokon a legfontosabb húsvéti szokások - tojásfestés, ételszentelés, locsolkodás- felelevenítésével. Húsvét hétfőn locsolkodók százait várják, hogy megdönthessék az egy helyen egy időben locsolkodók eddigi rekordját.

Pásztó műv.házMárcius 29-én hétfőn a KiViSzI Színházi Műhely és a Hibó Tamás Alapfokú Művészetoktatási Intézmény színművészet szakos tanulói bemutatják Varga László Jeremy című zenés, színpadi játékát két részben. Az előadás 12 órakor kezdődik a Teleki László Városi Könyvtár és Művelődési Központban. A belépő 500 Ft.

Tarjáni tavasz logoMárcius 27-én kezdődik az idei Tarjáni Tavasz rendezvénysorozat. Idén is sok színes programból választhatunk. A nyitónapon, március 27-én 19 órakor kezdődik a Dhafer Youssef és Snétberger Ferenc oud-ének-gitár koncertje.

Kurucz SanyiAz RTL Kub, Csillag születik című műsorból megismert Bad Boys csapatvezető, koreográfusa, táncosa, Kurucz Sanyi március 21-én, vasárnap táncórákat tart a Cafe Frei-ben. Az első óra 14.00-15.30- ig fog tartani, még a második foglalkozás 15.30-17.00 óráig tart majd. A kurzusokon tudásszinttől és táncstílustól függetlenül bárki részt vehet.

Programajánló - 2010.03.12

GhymesA világzenét játszó Ghymes idén különleges koncertsorozattal ünnepli március 15-ét. Az együttessel március 13-án Győrben, 14-én Budapesten, 15-én pedig Debrecenben emlékezhetünk meg a forradalomról - a Szerelmes szabadság nevet viselő fellépéssorozatról Szarka Gyula beszél.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite