2021. szeptember 20., hétfő - Friderika
Keresés a tartalomban
Programajánló - 2013.06.17

borágazatA kultúra, a bor- és a gasztronómia minél szélesebb körű megismertetése a célja a Balatoni Hal és Borünnepnek, amelyet négy Balaton-parti településen, Balatonfüreden, Tihanyban, Csopakon és Paloznakon rendeznek június 20. és 23. között.

balassagyarmati börtönkápolna001Balassagyarmaton a Fegyház és Börtönbe, Salgótarjánban egy üveggyár éjszakai műszakjára látogathatnak el az érdeklődők június 22-én a Múzeumok éjszakája programjain.

Programajánló - 2013.06.07

gyerekekIdén is gyűjtik a játékokat a rászoruló gyermekek számára a Generali Gyerek Szigeten, amelynek programjai ezen a hétvégén a budapesti Flórián téren várják az érdeklődőket.

sörHarminc belga sörfőzde kínálja 140 féle sörét, köztük több különlegességet a negyedik Belga Sörfesztiválon péntektől vasárnapig a Vajdahunyadvárban.

internetMa kezdődik a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) ingyenes kétnapos gyereknapi rendezvénye a budapesti Városligetben, ahol a látogatókat színházi előadások, zenei és interaktív programok szórakoztatják.

gyerekek

Színházi előadásokkal, koncertekkel, fagyiosztással és számos interaktív foglalkozással várják a gyerekeket a hétvégén országszerte a nemzetközi gyermeknap alkalmából.

Programajánló - 2013.05.23

margithidTudományos-ismeretterjesztő kvíz, vízipisztolyos mini-árvíz, látványos hidrológiai kísérletek, makettezés és színház várja a kicsiket és a nagyobbakat a Danube Flow - Hív a Duna! gyereknapi programján május 26-án 10 és 16 óra között a Margitszigeten.

kisvasutAjándékkal és kézműves foglalkozásokkal kedveskednek a kicsiknek gyermeknap alkalmából a Börzsöny Kisvasúton.

ezerlampasejszakajaHat magyar nagyvárosban tartják meg az Ezer lámpás éjszakája elnevezésű rendezvényt május 25-én, az eltűnt gyermekek világnapján.

mienk a varMa kezdődik a Miénk a vár! című kulturális fesztivál a budapesti Vajdahunyadvárban, ahol hagyományőrző haditorna, lovagi játékok és vártúra is várja az érdeklődőket.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite