2019. április 25., csütörtök - Márk
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeProstikat futtató párt fogtak el Nógrád megyében - VIDEÓ

Az osztrák hatóságokkal együttműködve fogták el őket - videó


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság - saját információi alapján - az Osztrák Szövetségi Bűnügyi Rendőrség és a Bécsi Rendőr-főkapitányság munkatársaival együttműködve egy prostituáltak futtatásával foglalkozó férfit és nőt vettek őrizetbe.

nogradosztrakegyuttmukodes

A cikkhez kapcsolódó videó:

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága prostitúció elősegítése bűntett és kitartottság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást B. Gy. és B. A. tari lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a 47 éves férfi és 26 éves társa 2010 évtől két stúdiót működtetett Bécsben bordélyházként, ahol többek között Magyarországon újsághirdetés útján toborzott nőket foglalkoztattak prostituáltként. A gyanúsítottak az áldozatok által megkeresett pénz felét elvették és azt részben vagyonuk gyarapítására - gépjárművek, ékszerek vásárlására, családi házaik felújítására - fordították. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága Magyarországon és az osztrák rendőri szervek - nemzetközi jogsegély keretében - Bécsben, egy időben, nyomozási cselekményeket hajtottak végre. A rendőrök a férfit és a nőt lakóhelyükön elfogták, továbbá a külföldi ingatlanokat és ott lévő személyeket ellenőrzés alá vonták. A gyanúsítottak magyarországi és ausztriai ingatlanjaiban tartott házkutatások alkalmával a nyomozók személygépkocsikat, nagyobb összegű készpénzt, valamint ékszereket találtak és foglaltak le, továbbá több vagyontárgy zár alá vételét kezdeményezték.

A gyanúsítottakat a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították, kihallgatásukat követően őrizetbe vették, egyúttal előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására az illetékes ügyészségen.


Forrás: Police.hu/NOGRAD24

2015-07-09

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite