2019. március 25., hétfő - Gábor
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeRabolt és kifosztott egy 17 éves fiú Salgótarjánban

Rabolt és kifosztott egy 17 éves fiú Salgótarjánban


A Salgótarjáni Rendőrkapitányság rablás és kifosztás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 17 éves helyi fiatalkorú ellen - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

kifosztassalgotarjan

Fotó: police.hu


A nyomozás adatai alapján 2017. augusztus 21-én a délutáni órákban Salgótarján belterületén közlekedett kerékpárral két gyermekkorú, amikor a gyanúsított egyiküket a kerékpár átadására szólította fel. A 11 és 12 éves fiú távozni akart a helyszínről, azonban a fiatalkorú utánuk futott, és belerúgott az egyik kerékpár hátsó kerekébe. A 12 éves sértett a biciklivel elesett, melyet követően a gyanúsított azt magához vette, azzal elhajtott és a későbbiekben értékesítette azt. A gyermekkorú nem sérült meg.


A 11 éves fiú ezt követően a gyanúsított keresésére indult, akivel nem sokkal később a megyeszékhely belterületén találkozott. A korábbi események, továbbá a fiatalkorú határozott, magabiztos fellépése a gyermekben félelmet keltett, melyet a gyanúsított kihasznált és elvette az ő kerékpárját is.


A rendőrök a bejelentést követően a fiatalkorút elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók a gyanúsított által értékesített kerékpárt megtalálták és lefoglalták. Megállapítást nyert továbbá az is, hogy gyanúsított ellen a Salgótarjáni Rendőrkapitányság, valamint a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja is elfogatóparancsot bocsátott ki korábban.


A rendőrök a fiatalkorút őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatásának indítványozását az illetékes ügyészségen.


Forrás: POLICE

 

2017-08-23

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite