2019. március 20., szerda - Klaudia
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeSalgótarján - Rabolt, kifosztott és kábítószert fogyasztott

Salgótarján - Rabolt, kifosztott és kábítószert fogyasztott


Vádemelési javaslattal fejezték be az eljárást a salgótarjáni nyomozók a 18 éves férfival szemben.

 

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság rablás és kifosztás bűntett, továbbá kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 18 éves salgótarjáni férfi ellen.

A nyomozás adatai alapján 2017. augusztus 21-én a délutáni órákban Salgótarján belterületén közlekedett kerékpárral két gyermekkorú, amikor a gyanúsított egyiküket a kerékpár átadására szólította fel. A 11 és 12 éves fiú távozni akart a helyszínről, azonban a 18 éves férfi utánuk futott, és belerúgott az egyik kerékpár hátsó kerekébe. A 12 éves sértett a biciklivel elesett, melyet követően a gyanúsított azt magához vette, azzal elhajtott és a későbbiekben értékesítette azt. A gyermekkorú nem sérült meg.

A 11 éves fiú ezt követően a gyanúsított keresésére indult, akivel nem sokkal később a megyeszékhely belterületén találkozott. A korábbi események, továbbá a férfi határozott, magabiztos fellépése a gyermekben félelmet keltett, melyet a gyanúsított kihasznált és elvette az ő kerékpárját is. A nyomozók a gyanúsított által értékesített kerékpárt megtalálták és lefoglalták.

A nyomozás adatai alapján a 18 éves férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy 2017. augusztus 22-ét megelőzően - a beszerzett szakértői vélemény alapján - kábítószert szerzett és fogyasztott el.

A salgótarjáni nyomozók az előzetes letartóztatásba helyezett férfi ellen folytatott nyomozást a napokban befejezték, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbították az illetékes ügyészség felé.


Forrás: MTI2018-02-11

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite