2019. június 27., csütörtök - László
Keresés a tartalomban
ItthonRálőttek a gyöngyöspatai polgármesterre!

Rálőttek a gyöngyöspatai polgármesterre!

Ismeretlenek rálőttek a Heves megyei Gyöngyöspata polgármesterére; az esetről maga a jobbikos Juhász Oszkár tett bejelentést hétfőn, nem sokkal éjfél előtt - tájékoztatta a rendőrség kedden az MTI-t.

gyongyospata0717

A faluvezető bejelentése szerint kétszer rálőttek, amikor hétfőn 23.30 perckor kilépett Gyöngyöspatán a polgármesteri hivatal ajtaján. A lövések a bejelentés szerint az épület mögötti udvarból érkeztek - közölte Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A bejelentést követően a rendőrök a helyszíni szemlét megkezdték, tanúkutatást végeztek, a vizsgálat jelenleg is zajlik - tette hozzá.

A sajtószóvivő az eljárás jelenlegi szakaszában arról nem kívánt nyilatkozni, hogy a rendőrök a helyszínen találtak-e lövedékeket, illetve lövedékhüvelyeket. Ugyanakkor az MTI más forrásból úgy értesült, hogy a helyszíni szemle alkalmával előkerültek golyók, illetve az azokhoz tartozó hüvelyek.

Juhász Oszkárt az MTI tudósítója kedd délelőtt nem érte el, illetve a polgármesteri hivatal telefonja is folyamatosan foglaltat jelzett.

A jobbikos Juhász Oszkárt idén júliusban választották a község vezetőjévé, azt követően, hogy a falu korábbi független polgármestere áprilisban lemondott tisztségéről. Tábi László, a település korábbi vezetője akkor nem cáfolta, hogy döntésében közrejátszott a településen kialakult etnikai jellegű konfliktus is.

 

Forrás: MTI / HÍR PORT 24

 

2011-11-29

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite