2019. március 21., csütörtök - Klaudia
Keresés a tartalomban
ItthonRejtélyes kettős halál Veszprémben: baleset vagy öngyilkosság?

Rejtélyes kettős halál Veszprémben: baleset vagy öngyilkosság?


Lezárult a helyszíni szemle, a rendőrség kizárta az idegenkezűséget a szombaton, Veszprém megyében történt kettős halál ügyében - mondta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-nek vasárnap.

Rendőr autó002

Orsós Károly tájékoztatása szerint a rendőrök éjjel is vizsgálódtak a helyszínen, a baleset és az emberölés kizárható az ügyben. A megyei mentőszolgálat mentésvezetője, Lattenstein János az MTI-nek elmondta: délután fél ötkor kapták a jelzést, hogy a Kisszőlős, Vid és Csögle által alkotott háromszögben, az erdőben, feltehetően vadászfegyvertől sérült meg két ember. A mentők már nem tudtak segíteni a fejsérülést szenvedett férfiakon - erősítette meg. A rendőrségi szóvivő szombaton azt közölte az MTI-vel, hogy egy 18 és egy 60 pápai férfiról van szó.


A naplo-online szerint a 60 éves pápai lakos és 18 éves fia, valamint a férfi élettársa vadászatra indultak a Marcal-Bitvaközi Vadásztársaság területén. A férfi állítólag az egyik magasles előtt átadta a 18 éves fiának az egyik fegyverét, annak ellenére, hogy a gyereknek nem volt engedélye. A fiút kísérő nélkül otthagyta a magaslesen, ő pedig élettársával átment egy másik magaslesre.


Egyszer csak lövést hallottak, s a magaslesről visszaindultak a fiúhoz. A lesnél azonban már csak a fiú holttestét találták. Azt nem tudni, hogy öngyilkosság történt-e, vagy szabálytalan fegyverhasználat okozta a tragédiát. Az apa élettársa azonnal telefonált a mentőknek, majd kiment az országútra, hogy a mentőket be tudja kísérni a helyszínre. Ott azonban már nem egy, hanem két holttestet találtak, feltehető, hogy az apa a nő távollétében öngyilkosságot követett el.

 

Forrás: MTI/naplo-online/HÍR PORT24

2012-01-29

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite