2019. március 27., szerda - Emánuel
Keresés a tartalomban
ItthonRendőrgyilkosság a Keletinél: korábban mentősökre is rátámad az ámokfutó

Rendőrgyilkosság a Keletinél: korábban mentősökre is rátámad az ámokfutó


Nem adtak neki nyugtatót, ezért rátámadt a mentősökre is a Radovics Dusán rendőrt szolgálat közben halálra gázoló P. Zoltán - állítja egy polgárőr. Egy bulvárlap megtudta azt is, a 29 éves férfit korábban az M5-ösön csak úgy tudták megállítani a rendőrök, hogy kilőtték a gumiját.


Korábban mentősökre támadt a 29 éves P. Zoltán, aki hétvégén a keleti pályaudvarnál halálra gázolta Radovic Dusán, miközben megpróbált elmenekülni a rendőrzászlós és kollegái elől - írja a Blikk.


Bartucz Zoltán polgárőr a bulvárlapnak elmondta: idén áprilisban állították elő a férfit az egyik fővárosi kapitányságon. Tombolt, kezelhetetlen volt, rugdosta a székeket, az ajtókat, és a rendőröknek is nekiment. Nyugtatót követelt, de a rendőrök által kihívott mentősök sem akartak adni neki, ezért rájuk rontott, és csak a rendőri beavatkozásnak volt köszönhető, hogy a mentőknek nem esett bajuk.

 

rendőrgyilkos


A lap megtudta azt is, hogy P. Zoltánt tavaly ősszel az M5-ös autópályán a hétvégihez hasonló módon üldözték a rendőrök. Igazoltatni akarták, de ő gázt adott, és elmenekült. Üldözték, végül csak úgy tudták megállítani, hogy kilőtték a kocsija gumijait.
Ügyvédje egyébként azt állítja: P. Zoltán nagyon összetört, míg benn volt nála a börtönben, az ámokfutó háromszor sírta el magát.


Egyébként csütörtök kora délután, Ózdon helyezik végső nyugalomra Radovic Dusán rendőr zászlóst. Pintér Sándor belügyminiszter még pénteken, a kormányszóvivői tájékoztatón azt mondta: Radovic Dusán zászlós szolgálatteljesítés közben elhunyt, fejet hajtok előtte. Aznap, az esti órákban ezren vettek részt a XIV. kerületi rendőrkapitányság előtt, a Stefánia úton tartott gyertyagyújtáson, amelyet az elhunyt rendőr tiszteletére tartottak a belügyminiszter és az országos rendőrfőkapitány részvételével.


Radovic Dusán 1999 óta szolgált Zuglóban, felesége ugyancsak a zuglói rendőrkapitányság munkatársa, kislányuk két és fél éves.


Forrás: Blikk/HÍR PORT24

2010-07-28

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite