2019. augusztus 20., kedd - István
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeRendőrkézen a 17 éves rétsági fiú

Rendőrkézen a 17 éves rétsági fiú

 

A megalapozott gyanú szerint garázdaság és több rendbeli lopás miatt folyik büntetőeljárás egy 17 éves rétsági fiú ellen - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

rendorauto2017


A Balassagyarmati Rendőrkapitányság egy rendbeli garázdaság és két rendbeli lopás vétség, míg a Rétsági Rendőrkapitányság egy rendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 17 éves rétsági fiú ellen.


A nyomozás adatai alapján a fiatalkorú 2017. május 24-én Ipolyszögön, az egyik távolsági buszon a mellette ülő utas lábát meglökte, majd kezét ökölbe szorítva elkérte tőle mobiltelefonját. A gyanúsított egy telefonhívást kezdeményezett a készülékről, majd azt visszaadta tulajdonosának.


A fiatalkorú megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy 2017 áprilisában az egyik balassagyarmati családi házba - a villanyóránál hagyott kulcs használatával - bement és ott kutatást végzett, míg egy másik ingatlannál az ablakot próbálta meg befeszíteni, ami nem sikerült. A 17 éves fiú egyik ingatlanból sem tulajdonított el semmit. A gyanúsított 2017. február 27-én a délutáni órákban az egyik nőtincsi családi ház pincéjének ablakát betörte és onnan két agancsot lopott el.


A Balassagyarmati Rendőrkapitányságra 2017. május 24-én előállított fiatalkorút a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki és vizsgálják, hogy más hasonló jellegű bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható-e.

 

Forrás: POLICE

 

2017-05-26

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite