2019. július 21., - Dániel
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeRendőrkézen a balassagyarmati tolvajok!

Rendőrkézen a balassagyarmati tolvajok!

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság járőrei 2011. december 29-én az éjszakai órákban szolgálati gépjárművel a belvárosban láttak el szolgálatot, amikor egy személyre lettek figyelmesek, aki az ölében tartva valamit cipelt és egy parkoló autóhoz sietett.

tolvajegy

A kép illusztráció

A férfit követni kezdték, aki út közben a kezéből étolajat, dobozos üdítőket ejtett le. A rendőrök a gépkocsiból kiszállva a férfi után mentek, akit egy Opel személygépkocsi mögött elbújva találtak meg. A 21 éves férfit igazoltatták, a gépkocsit átvizsgálták.

Ebben nagy mennyiségű kristálycukrot, üdítő italokat, jégkrémeket, valamint fagyasztott hústermékeket találtak kb. 300.000 Ft értékben.A fiatalember a feltett kérdésre elismerte, hogy az élelmiszereket a közelben lévő élelmiszer áruház raktárárából tulajdonította el úgy, hogy a raktár ajtaján átmászott és ott kiadogatta az értékeket társának, majd a gépkocsiba hordták azokat.

A rendőrök az így elfogott 21 éves mohorai férfit a rendőrkapitányságra előállították és lopás bűntette megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Társát, egy 27 éves mohorai férfit - aki korábban a helyszínről elmenekült - szintén gyanúsítottként hallgatták ki, miután a reggeli órákban a rendőrkapitányságon önként jelentkezett.

Az eltulajdonított értékeket a sértett képviselőjének visszaadták, így a kár teljes egészében megtérült.

 

HÍR PORT 24

2011-12-30

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite